Meerdere Butterfly-organisaties gebruiken

U maakt wellicht deel uit van meerdere Butterfly-organisaties. Elke zorginstelling kan een eigen lidmaatschap hebben met specifieke archieven voor haar patiëntenpopulatie en gebruikers. U kunt eenvoudig tussen deze lidmaatschappen wisselen.

Hoe kan ik wisselen tussen Butterfly-organisaties?

Vanuit de app:

1. Open de Butterfly iQ-app op uw mobiele apparaat.
  2. Ga naar het archief door op het mappictogram links op de werkbalk te klikken.
  3. Bovenaan het archiefscherm ziet u de naam van uw organisatie. Tik op die naam om uw andere beschikbare organisaties te zien.
  4. Tik in het scherm 'selecteer organisatie' op de naam van de organisatie waarnaar u wilt wisselen.

Vanuit een webbrowser:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Klik op uw avatar rechtsboven in het scherm. Onder uw naam staat de naam van uw organisatie. Selecteer 'Wisselen' om een andere organisatie te kiezen.

Wat moet ik doen als ik per ongeluk een onderzoek vastleg in de verkeerde Butterfly-organisatie?

Het is niet mogelijk om onderzoeken naar andere Butterfly-organisaties te verplaatsen. Als u een onderzoek hebt vastgelegd in de verkeerde organisatie, raden we u aan het onderzoek te downloaden voor uw eigen administratie en het te verwijderen uit uw organisatie.

Hoe weet ik of ik ben uitgenodigd voor een nieuwe organisatie?

Als u wordt uitgenodigd voor een nieuwe organisatie, ontvangt u per e-mail een uitnodiging. Nadat u die hebt geaccepteerd, ziet u de optie om van organisatie te 'Wisselen'. Als u de optie 'Wisselen' niet ziet, hebt u de nieuwe uitnodiging mogelijk nog niet geaccepteerd.

Wat gebeurt er als ik het e-mailadres van mijn account wijzig?

Als u het e-mailadres van uw Butterfly-account wijzigt, veranderen uw lidmaatschappen niet. Uw account inclusief het nieuwe e-mailadres blijft lid van alle eerdere organisaties.