Systeemcomponenten

De sonde en de sondelader zijn inbegrepen bij de aankoop van uw Butterfly. Identificeer voordat u begint elke component en controleer of uw pakket compleet is.

Sonde

De Butterfly-sonde is alleen bedoeld voor gebruik met de Butterfly iQ-app. Probeer de sonde niet aan te sluiten op andere echografiesystemen. Op de onderstaande afbeelding en tabel worden de onderdelen van de sonde weergegeven en beschreven.

Onderdelen sonde

Onderdelen sonde

Item Beschrijving Item Beschrijving
1 Lens 5 Batterij-indicatieknop
2 Middellijnmarkering 6 Grens sonde/kabel
3 Oriëntatiemarkering 7 Kabel voor mobiel apparaat
4 Batterij-indicatielampjes 8 Laadoppervlak

Butterfly iQ-app

De primaire functie van de Butterfly iQ-app is algemene diagnostische echografiebeeldvorming, voor gebruik door gekwalificeerde en hiertoe opgeleide professionele zorgverleners, om visualisatie en meting van anatomische structuren in het menselijk lichaam mogelijk te maken.

Afhankelijk van uw locatie is de Butterfly iQ-app mogelijk niet beschikbaar in de App Store of Google Play Store. Zie Wie kan Butterfly iQ kopen? voor een volledige lijst van landen waar de Butterfly iQ wordt ondersteund.

Sondebatterijlader

Gebruik uitsluitend de bij de sonde geleverde lader.

Item Beschrijving
1 Laadblok
2 Laadkabel
3 Voedingsadapter