App-problemen oplossen

Als de voorgestelde stappen uw probleem niet oplossen, neem dan contact op met ondersteuning van Butterfly voor verdere hulp.

App crasht of het scherm is leeg of bevroren

1. Koppel uw sonde los van uw mobiele apparaat.
  2. Sluit de app en open hem opnieuw.
  3. Zorg ervoor dat u onderzoeken die nog niet zijn opgeslagen naar Butterfly Cloud heeft geüpload.
  4. Verwijder de Butterfly iQ-app en installeer deze opnieuw op uw mobiele apparaat.
  5. Sluit uw iQ opnieuw aan op uw mobiele apparaat.
  6. Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met ondersteuning van Butterfly en beschrijf het probleem.

App schakelt niet in wanneer de sonde wordt aangesloten

1. Koppel uw sonde los van uw mobiele apparaat.
  2. Sluit de app en open hem opnieuw.
  3. Zorg ervoor dat u onderzoeken die nog niet zijn opgeslagen naar Butterfly Cloud heeft geüpload.
  4. Verwijder de Butterfly iQ-app van uw mobiele apparaat.
  5. Start uw mobiele apparaat opnieuw op.
  6. Installeer de Butterfly iQ-app opnieuw.
  7. Sluit uw iQ opnieuw aan op uw mobiele apparaat.

App herkent sonde niet

Volg de instructies in Verbindingsproblemen oplossen.