Gebruikersinterface voor beeldvorming

Overzicht gebruikersinterface

Boven aan het scherm van de gebruikersinterface van de app wordt altijd informatie getoond over de mechanische index (MI) en de thermische index (TI).

De werkbalk onder aan het scherm kan variëren, afhankelijk van de status van uw Butterfly-lidmaatschap en de versie van uw mobiele app.

De werkbalk onder aan het scherm kan gebruikt worden voor het selecteren van voorinstellingen, het stilzetten van beelden en het selecteren van modi en tools.

Voorinstellingen

Een voorinstelling is een vooraf gedefinieerde set van beeldvormingsparameterwaarden. Bij selectie werkt de Butterfly iQ-app automatisch volgens de desbetreffende set beeldvormingsparameterwaarden. De beschikbare voorinstellingen komen overeen met de klinische toepassingen in 'Indicaties voor gebruik'. De beschikbaarheid van voorinstellingen kan ook variëren afhankelijk van de sonde, Butterfly-lidmaatschapsstatus en geografische locatie.

Modi

Butterfly iQ biedt M-modus-, B-modus- en kleurendoppler- en powerdopplerfuncties.

Metingen

Met Butterfly iQ kunt u klinische metingen verrichten in elke beschikbare modus. Beschikbare metingen zijn onder andere afstand, tijd, oppervlakte en hartfrequentie.

Beeldvormingsinterface

1. Gebruikersavatar. Als er een foto is geüpload, wordt die hier weergegeven. Anders worden hier de initialen van de gebruiker weergegeven.
  2. De waarden voor thermische index (TI), mechanische index (MI) en framesnelheid (Hz). Merk op dat Hz geen frequentie aangeeft.
  3. Toestand sondebatterij
  4. Indicator sondetemperatuur
  5. Huidige voorinstelling (afkorting)
  6. Opnamerol. Het getal in het pictogram geeft het aantal beelden en clips aan dat momenteel is opgenomen in de opnamerol.
  7. Sondeoriëntatiemarkering
  8. Beeldweergavegebied
  9. Liniaal. Geeft de beeldvormingsdiepte in centimeters aan. Wanneer er op het beeld wordt ingezoomd, wordt de liniaal daaraan aangepast.
  10. Selectieknop voorinstellingen
  11. Knop voor stilzetten
  12. Clip (video) opnemen
  13. Selectieknop Actie. Gebruikers klikken hier om van modus te wisselen en acties uit te voeren.