Gain, diepte en TGC afstellen

Hoe kan ik de gain afstellen?

1. Raak een willekeurige plek op het scherm aan en schuif uw vinger naar links of rechts om het besturingselement Gain te activeren.
  2. Wanneer het besturingselement Gain (Gain) zichtbaar is, schuift u uw vinger naar rechts of links om de gain te verhogen of verlagen.
  3. Wanneer u klaar bent, tikt u op een willekeurige plaats buiten het besturingselement Gain (Gain), of wacht u gewoon totdat het besturingselement niet meer actief is.

Hoe kan ik de diepte afstellen?

1. Raak een willekeurige plek op het scherm aan en schuif uw vinger iets omhoog of omlaag om het besturingselement Diepte te activeren.
  2. Wanneer het besturingselement Depth (Diepte) zichtbaar is, schuift u uw vinger omhoog of omlaag om de diepte te verhogen of verlagen.
  3. Wanneer u klaar bent, tikt u op een willekeurige plaats buiten het besturingselement Diepte of wacht u totdat het besturingselement niet meer actief is.

Hoe kan ik de TGC op een beeld afstellen?

1. Raak een willekeurige plek op het scherm aan en schuif uw vinger naar links of rechts om het besturingselement Gain te activeren. Wanneer het besturingselement Gain actief is, wordt het besturingselement TGC onderaan het scherm weergegeven.
  2. Stel het beeld naar behoefte af met de schuifregelaars Near (Nabij), Mid (Midden) en Far (Ver) door op een schuifregelaar te tikken en uw vinger naar rechts of links te bewegen om het percentage te verhogen of verlagen.
  3. Tik zo nodig op Resetten om de schuifregelaars Nabij, Midden en Ver terug te zetten op 50% (de standaardinstelling).
  4. Tik op Done (Klaar) wanneer u klaar bent.