Uploaden naar Butterfly Cloud

Hoe kan ik een onderzoek uploaden?

1. Wanneer u klaar bent met het opnemen van echografiebeelden, tikt u op de opnamerol rechtsboven op het scherm. Het scherm Onderzoek wordt weergegeven.
  2. Tik op 'Opslaan' om een upload te starten.

Afzonderlijke scans in een onderzoek selecteren en verwijderen:

1. Als u klaar bent om het onderzoek op te slaan, klikt u op het cijfer rechtsboven in het scanscherm.
  2. Voer patiëntgegevens en eventuele opmerkingen over het onderzoek in.
  3. Klik rechtsboven op 'Opslaan'.
  4. Selecteer in het volgende scherm het archief waarin uw onderzoek moet worden opgeslagen.
  5. Onder uw lijst met archieven staan alle video's en beelden van uw onderzoek. Als er een vinkje op het beeld staat, wordt het opgeslagen in het onderzoek. Tik op de beelden of video's die u niet met het onderzoek wilt uploaden.

Als een onderzoek is geüpload, is het niet mogelijk om afzonderlijke scans te verplaatsen of te verwijderen. Het verwijderen van afzonderlijke scans staat op de planning voor een toekomstige release.

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u een onderzoek uploadt.