We staan klaar om u te helpen.

Uploaden naar Butterfly Cloud

Hoe kan ik een onderzoek uploaden?

  1. Wanneer u klaar bent met scannen, selecteert u de Opnamerol in de rechterbovenhoek van het scanscherm om uw onderzoek te documenteren en uploaden.
  2. Op het scherm Onderzoek kunt u:
    • De auteur van het onderzoek bewerken
    • Een archieflocatie selecteren
    • Patiëntgegevens toevoegen
    • Werkbladen toevoegen
    • Opmerkingen toevoegen
    • Geselecteerde opnamen bewerken
  3. Selecteer 'Onderzoek opslaan...' om een upload te starten.
  4. Op het volgende scherm ziet u de optie 'Opslaan als concept' of 'Onderzoek ondertekenen'.
    • Als u uw onderzoek wilt bewerken nadat u het geüpload heeft, selecteert u 'Opslaan als concept'. Lees hier meer over conceptonderzoeken.
    • Als er geen verdere wijzigingen aangebracht moeten worden, selecteert u 'Onderzoek ondertekenen'.
    • Voltooide (ondertekende) onderzoeken kunnen niet gewijzigd worden na het uploaden. Enkel een beheerder van uw organisatie kan een voltooid onderzoek terugzetten naar concept.
  5. Selecteer 'Bevestigen' om uw onderzoek te uploaden.
  6. Wanneer uw onderzoek geüpload is, kunt u het op elk gewenst moment bekijken in de mobiele Butterfly iQ-app of in elke webbrowser.

Opmerking: afbeeldingen worden opgeslagen en gecodeerd in de Butterfly iQ-applicatie op het mobiele apparaat voordat ze worden geüpload. Zodra het uploaden is geslaagd, worden de onderzoeksopnames van het apparaat verwijderd.

Om beeld- of video-opnames toegewezen aan een onderzoek te bewerken:

  1. Wanneer u klaar bent met scannen, selecteert u de Opnamerol in de rechterbovenhoek van het scanscherm om uw onderzoek te documenteren en uploaden.
  2. Schuif omlaag om uw opnames te bekijken. Scans die hier worden weergegeven zijn toegewezen aan uw huidige onderzoek. 
  3. Selecteer 'Bewerken' om de scans die u opslaat met het huidige onderzoek te bewerken.
  4. Selecteer op het scherm Opnames bewerken de scans die u niet wilt opnemen in het huidige onderzoek. Een blauw vinkje geeft aan dat u die opname heeft geselecteerd en deze niet opneemt in het huidige onderzoek.
  5. Zodra u de scans die u niet wilt opnemen hebt geselecteerd, selecteert u 'Verwijderen' of 'Opslaan voor later'.
    • Als u een scan verwijdert, kan dit niet ongedaan gemaakt worden.
    • Als u een scan opslaat voor later, verschijnt deze in de Opnamerol zodra het huidige onderzoek is opgeslagen, en wordt deze automatisch opgenomen in het volgende nieuwe onderzoek.
  6. Verlaat het scherm Opnamen bewerken door op de X in de linkerbovenhoek van het scherm te klikken om terug te keren naar het scherm Onderzoek.
  7. Om meer opnamen toe te voegen aan uw huidige onderzoek, tikt u op 'Scannen' in het scherm Onderzoek om terug te keren naar de scan- en opnamemodus. De details van uw huidige onderzoek worden automatisch opgeslagen.

Als een onderzoek is geüpload, is het niet mogelijk om afzonderlijke scans te verplaatsen of te verwijderen. 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 11 van 16
Bedankt voor uw feedback

Het spijt ons dat uw vraag hiermee niet beantwoord is. We staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op