Beeldvormingsproblemen oplossen

Slechte beeldkwaliteit

• Selecteer uw avatar in de linkerbovenhoek van het scanscherm in de app en selecteer het instellingentandwiel in de linkerbovenhoek van het archiefscherm. Controleer of 'Onthoud laatste diepte en gain' is ingeschakeld. Zo ja, schakel het dan uit.
  • Wissel naar een andere voorinstelling, wacht enkele ogenblikken en ga terug naar de oorspronkelijke voorinstelling. Hierdoor worden de beeldvormingsparameters opnieuw ingesteld.
  • Controleer of u de juiste voorinstelling gebruikt en of de diepte correct is voor de gescande anatomie.
  • Controleer of de helderheid van uw scherm is ingesteld op de aanbevolen instelling van 65%.
  • Zorg dat u genoeg goedgekeurde echografiegel gebruikt.
  • Om te bepalen of uw sonde beschadigd is, voert u de diagnostische zelftest van de sonde uit.
  • Als u nog altijd niet tevreden bent over de beeldkwaliteit, neem dan contact op met ondersteuning van Butterfly en voeg voorbeelden bij van beelden die het probleem laten zien

Het onderzoek blijft in het Postvak UIT hangen of wordt niet geüpload

1. Zet uw mobiele apparaat in de vliegtuigmodus.
  2. Wacht enkele minuten.
  3. Schakel de vliegtuigmodus uit en maak opnieuw verbinding met wifi of een mobiel netwerk.
  4. Zorg dat u een sterke mobiele of wifiverbinding hebt.
  5. Ga naar de Butterfly-app.
    • Als u geen toegang tot wifi hebt en een mobiel netwerk gebruikt, ga dan naar de Butterfly iQ-app en klik op uw avatar in de linkerbovenhoek. Klik vervolgens op het tandwiel in de linkerbovenhoek om naar Instellingen te gaan. Zorg ervoor dat 'Onderzoeken uploaden via mobiel' ingeschakeld is.
  6. Klik op uw avatar in de linkerbovenhoek van het scanscherm. Als uw onderzoeken niet automatisch geüpload zijn, ziet u een waarschuwing dat er nog onderzoeken in uw postvak UIT staan. Klik op die waarschuwing.
  7. Klik 'opnieuw proberen' voor die onderzoeken.

Gelieve de Butterfly-app niet te verwijderen en opnieuw te installeren. Als dit probleem aanhoudt, neem dan contact op met ondersteuning van Butterfly en geef informatie over uw probleem, inclusief het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen op de app. Zorg ervoor dat uw bericht geen beschermde medische informatie bevat.