Een diagnostische test van de sonde uitvoeren

Butterfly iQ kan door de gebruiker gestarte diagnostische zelftests uitvoeren ter beoordeling van de gebruiksgereedheid van het systeem. Geen enkele test kan echter de prestaties waarborgen of onjuist gebruik, beschadiging of een defect detecteren die na afloop van de meest recente test is opgetreden.

Voer de diagnostische test regelmatig uit. Bij normaal gebruik wordt een maandelijkse test aanbevolen.

Bij de zelftest wordt een reeks diagnostische tests doorlopen en ontvangt u een melding wanneer alle tests met goed gevolg zijn afgerond.

De diagnostische test van de sonde uitvoeren:

1. Zorg dat de sonde op het mobiele apparaat is aangesloten.
  2. Tik op het beeldvormingsscherm op uw gebruikersavatar (of uw initialen) in de linkerbovenhoek.
  3. Tik op ⚙︎ om het scherm Instellingen weer te geven.
  4. Tik op Mijn iQ om het scherm Mijn iQ weer te geven.
  5. Tik op Diagnostische test uitvoeren en selecteer vervolgens 'Diagnostische test van de sonde starten' om de test uit te voeren.
    • Als de test slaagt, wordt er een bericht weergegeven dat het systeem is geslaagd voor de test. U kunt de resultaten naar de ondersteuning van Butterfly sturen door op 'Stuur resultaten naar ondersteuning' te tikken.
    • Als de test mislukt, tikt u op Stuur resultaten naar ondersteuning van Butterfly.