We staan klaar om u te helpen.

Patiëntgegevens invoeren

U kunt op elk gewenst moment tijdens het onderzoek patiëntgegevens invoeren door op Koppel een patiënt te tikken. Afhankelijk van uw configuratie kunt u patiëntgegevens toevoegen op een van de volgende manieren:

  • Handmatig toevoegen
  • Toevoegen vanuit werklijst (als uw account is geconfigureerd voor het gebruik van een werklijst)

De patiëntgegevens zijn:

  • Patient Name (Naam patiënt) (Last Name [Achternaam], First Name [Voornaam], Middle Name [Tweede voornaam], Title [Titel] en Suffix [Achtervoegsel])
  • Geslacht (Man, Vrouw, Anders of Onbekend)
  • DOB (Date of Birth; geboortedatum) (er wordt een datumscrolwielfunctie weergegeven om de geboortedatum van de patiënt te selecteren)
  • Volgnr.
  • MRN (Medical Record Number; patiëntnummer)

Patiëntgegevens handmatig toevoegen

  1. Selecteer op het beeldvormingsscherm de opnamerol in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Selecteer '+Toevoegen' naast Patiëntgegevens.
  3. Voer op het scherm Patiënt de patiëntgegevens in met het toetsenbord en tik vervolgens op 'Klaar'.

Patiëntgegevens toevoegen vanuit een werklijst

Gebruik deze optie als uw account is geconfigureerd voor het selecteren van de patiënt in een werklijst waarin de patiëntgegevens mogelijk al zijn opgenomen. Bij selectie van een patiënt wordt het scherm Patient (Patiënt) automatisch ingevuld.

Een patiënt selecteren in een werklijst:

  1. Tik op het beeldvormingsscherm op de opnamerol en tik vervolgens op Associate a Patient (Een patiënt koppelen). Het scherm Patient (Patiënt) wordt weergegeven.
  2. Tik op 'Toevoegen vanuit werklijst'.
  3. Als er meerdere werklijsten zijn, tikt u op de werklijst die aan de patiënt is gekoppeld en selecteert u vervolgens de patiënt, of selecteer de patiënt anders direct.
  4. Controleer de patiëntgegevens en tik op "Opslaan".

Een onderzoeksbeschrijving toevoegen

U kunt een beschrijving van het onderzoek toevoegen via het scherm Study (Onderzoek).

Meerdere patiënten vastgelegd tijdens één sessie

De beste praktijk is om na elke patiëntsessie patiëntgegevens te koppelen en beelden op te slaan.

Als u toch meerdere patiënten heeft gescand in één sessie, kunt u de beelden in deelgroepen opslaan en verschillende patiëntgegevens koppelen.

Voltooi uw sessie en volg deze stappen om de beelden van elke patiënt in deelgroepen op te slaan:

  1. Wanneer u klaar bent met scannen, selecteert u de Opnamerol in de rechterbovenhoek van het scanscherm om uw onderzoek te documenteren en uploaden.
  2. Schuif omlaag om uw opnames te bekijken. Scans die hier worden weergegeven zijn toegewezen aan uw huidige onderzoek. 
  3. Selecteer 'Bewerken' om de scans die u opslaat met het huidige onderzoek te bewerken.
  4. Selecteer op het scherm Opnames bewerken de scans die u niet wilt opnemen in het huidige onderzoek. Een blauw vinkje geeft aan dat u die opname heeft geselecteerd en deze niet opneemt in het huidige onderzoek.
  5. Zodra u de scans die u niet wilt opnemen hebt geselecteerd, selecteert u 'Verwijderen' of 'Opslaan voor later'.
    1. Als u een scan verwijdert, kan dit niet ongedaan gemaakt worden.
    2. Als u een scan opslaat voor later, verschijnt deze in de Opnamerol zodra het huidige onderzoek is opgeslagen, en wordt deze automatisch opgenomen in het volgende nieuwe onderzoek.
  6. Verlaat het scherm Opnamen bewerken door op de X in de linkerbovenhoek van het scherm te klikken om terug te keren naar het scherm Onderzoek.
  7. Om meer opnamen toe te voegen aan uw huidige onderzoek, tikt u op 'Scannen' in het scherm Onderzoek om terug te keren naar de scan- en opnamemodus. De details van uw huidige onderzoek worden automatisch opgeslagen.

Herhaal dit voor de volgende patiënt.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 5
Bedankt voor uw feedback

Het spijt ons dat uw vraag hiermee niet beantwoord is. We staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op