Prijzen

Hoeveel kost de Butterfly?

De prijs van de Butterfly iQ+ bedraagt € 1.899 per sonde plus lidmaatschap. De prijs van de iQ+ Vet bedraagt € 2.850 per sonde plus lidmaatschap. Pro Individual-lidmaatschap kost € 400 voor het eerste jaar. Klik hier voor volledige prijsinformatie.

Hoeveel kost het Pro Custom-lidmaatschap?

Met ons NIEUWE Pro Custom-aanbod creëert u de perfecte echografieoplossing die aan al uw behoeften voldoet.  Kies uit vier add-ons: diagnostische tools, procedurele tools, opleiding en samenwerking.

U koopt uw eerste add-on voor $ 199, en elke add-on daarna voor $ 99.  Klik hier voor meer informatie over Pro Custom. Let op: Pro Custom is niet beschikbaar voor de iQ/iQ+ Vet.

Bieden jullie andere prijzen aan voor groepen of teams die gezamenlijk aankopen?

De prijs van de sonde niet verandert, maar het Pro Team-lidmaatschap kost $ 1.200 per jaar en biedt ruimte voor vijf leden.

Bekijk ons Enterprise-aanbod voor grotere teams en afdelingen. We bieden ook aangepaste prijzen voor onderwijsinstellingen.

Bieden jullie kortingen aan voor studenten, artsen in opleiding of liefdadigheidsinstellingen?

De prijzen voor individuele gebruikers van de Butterfly iQ zijn met opzet eenvoudig, transparant en voor iedereen gelijk gehouden. Afgezien van gepubliceerde aanbiedingen en acties bieden we geen individuele kortingen.

We bieden studenten en artsen in opleiding tot specialist momenteel geen individuele kortingen, maar hebben wel concurrerende prijzen voor medische onderwijsinstellingen. Kijk hier voor meer informatie.

Voor non-profitorganisaties die actief zijn op het gebied van internationale gezondheidszorg hebben we een Global Health-programma dat abonnementskosten subsidieert. Als u daarin geïnteresseerd bent, kunt u het Global Health-formulier invullen op onze missiepagina.

Bestaat er een financieringsoptie?

We streven ernaar om medische beeldvorming zo toegankelijk mogelijk te maken. Voor klanten in de Verenigde Staten die in termijnen of over een langere periode willen betalen, bieden we financiering via Affirm. Voor specifieke vragen over de voorwaarden kunt u rechtstreeks contact opnemen met Affirm via help@affirm.com.

Voor onze veterinaire klanten bieden wij de mogelijkheid om een Butterfly iQ+ Vet te huren tegen een maandelijks bedrag. Klik hier voor meer informatie.

Geven jullie garantie?

De Butterfly iQ+ en iQ+ Vet worden geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Accidentele schade wordt niet gedekt. Bij het afrekenen kunt u maximaal twee jaar extra garantie kopen. De volledige garantievoorwaarden zijn te vinden in onze Algemene voorwaarden.