Prijzen

U kunt alle prijsinformatie zien op onze website en door hier te klikken.

Bieden jullie korting?

De prijzen van de Butterfly iQ zijn opzettelijk eenvoudig, transparant en voor iedereen gelijk gehouden. Afgezien van gepubliceerde aanbiedingen en acties bieden we geen individuele kortingen.

Voor non-profitorganisaties die actief zijn op het gebied van internationale gezondheidszorg hebben we een Global Health-programma dat abonnementskosten subsidieert. Als u daarin geïnteresseerd bent, kunt u het Global Health-formulier invullen op onze missiepagina.

Geven jullie garantie?

Butterfly iQ wordt bij aankoop geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de garantie tegen betaling met twee jaar te verlengen.