Lidmaatschap

Wat is het Butterfly-lidmaatschap?

Om te kunnen beginnen met scannen is een Butterfly-lidmaatschap vereist omdat dat de verificatiegegevens bevat die u nodig hebt om in te loggen op de Butterfly iQ-app. Het lidmaatschap dient als uw gebruikerslicentie en geeft u toegang om de sonde te gebruiken.

We bieden lidmaatschapsopties op meerdere niveaus om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze gebruikers te voldoen. Als u lid bent van een samenwerkend team van artsen, adviseren we Pro Team.

Klik hier voor prijsinformatie en een gedetailleerd overzicht van de beschikbare functies voor elk lidmaatschapsniveau.

Is een lidmaatschap vereist?

Bij de aankoop van een nieuwe Butterfly iQ, iQ+, iQ Vet of iQ+ Vet is de aankoop van een Butterfly iQ-lidmaatschap vereist. Na het eerste jaar kunnen Pro-leden ervoor kiezen om hun lidmaatschap niet te vernieuwen. Ze verliezen dan toegang tot functies die alleen voor leden zijn, zoals powerdoppler, onderzoeken delen en de Education Portal. Ze behouden toegang tot de onderzoeken die ze al hebben opgeslagen, maar kunnen geen nieuwe onderzoeken meer opslaan. De iQ werkt dan alleen in een modus voor liveweergave met toegang tot B-modus en kleurendoppler.

Zie voor meer informatie een gedetailleerd overzicht van de beschikbare functies voor elk lidmaatschapsniveau. Klik hier voor de veterinaire versie.

Ik heb hulp nodig om een lidmaatschap te kiezen.

Als u een individuele zorgverlener bent, is onze meest complete echografieoplossing voor individuele zorgverleners ons Pro Individual-aanbod. Als de kosten een probleem zijn, overweeg dan Pro Custom, dat de flexibiliteit biedt om te kiezen tussen één functiebundel of een combinatie van de functiebundels die we bieden: diagnostische hulpmiddelen, procedurele hulpmiddelen, onderwijs en samenwerking.

Als u meer dan een sonde koopt voor gebruik door verschillende mensen in dezelfde praktijk of kliniek, dan kunt u beter voor ons Pro Team-lidmaatschap kiezen. Daarmee kunt u afzonderlijke gebruikersaccounts voor alle gebruikers aanmaken. Pro Team-leden hebben allemaal toegang tot dezelfde archiefbibliotheek en kunnen werkbladen en teamopmerkingen gebruiken voor meer samenwerking en documentatie.

Als bovenstaande opties niet aan uw wensen voldoen, bieden wij ook aanvullende pakketten aan voor onderwijsorganisaties, overheid en zakelijke organisaties. Prijzen voor deze pakketten zijn op aanvraag beschikbaar.

Kan ik deel uitmaken van een team en mijn eigen individuele abonnement hebben?

Ja. U kunt uw eigen, individuele account hebben en daarnaast lid zijn van zo veel teams als u maar wilt.

Klik hier voor informatie over het instellen van uw account voor gebruik met meerdere organisaties.