Lidmaatschap

Wat is het Butterfly-lidmaatschap?

Om te kunnen beginnen met scannen is een Butterfly-lidmaatschap vereist omdat dat de verificatiegegevens bevat die u nodig hebt om in te loggen op de Butterfly iQ-app. Het lidmaatschap dient als uw gebruikerslicentie en geeft u toegang om de sonde te gebruiken.

Het Butterfly-lidmaatschap omvat onbeperkte veilige opslag van onderzoeken, geanonimiseerd delen van onderzoeken, veilige Cloud-toegang vanaf uw mobiele apparaat of computer, geavanceerde beeldvormingsfuncties en toegang tot ons Education Portal.

Hier vindt u prijsinformatie en een volledige lijst met functies.

Is een lidmaatschap vereist?

Bij de aankoop van een nieuwe Butterfly iQ, iQ+ of iQ Vet is de aankoop van een Butterfly iQ-lidmaatschap vereist. Na het eerste jaar kunnen Pro-leden ervoor kiezen om hun lidmaatschap niet te vernieuwen. Ze verliezen dan toegang tot functies die alleen voor leden zijn, zoals powerdoppler, onderzoeken delen en de Education Portal. Ze behouden toegang tot de onderzoeken die ze al hebben opgeslagen, maar kunnen geen nieuwe onderzoeken meer opslaan. De iQ werkt alleen in een modus voor liveweergave met toegang tot B-modus en Kleurendoppler.

Zie voor meer informatie een gedetailleerd overzicht van de beschikbare functies voor elk lidmaatschapsniveau. Klik hier voor de veterinaire versie.

Ik heb hulp nodig om een lidmaatschap te kiezen.

Als u één sonde voor eigen gebruik koopt, dan is het Pro Individual-lidmaatschap wellicht de beste keuze voor u. Dit is het meest geschikt voor individuele zorgverleners.

Als u meer dan een sonde koopt voor gebruik door verschillende mensen in dezelfde praktijk of kliniek, dan kunt u beter voor ons Pro Team-lidmaatschap kiezen. Daarmee kunt u afzonderlijke gebruikersaccounts voor alle gebruikers aanmaken. Pro Team-leden hebben allemaal toegang tot dezelfde archiefbibliotheek en kunnen werkbladen en teamopmerkingen gebruiken voor meer samenwerking en documentatie.

Als u twijfelt tussen Pro Individual en Pro Team, dan raden we u aan om een jaarlijks Pro Individual-lidmaatschap te kopen. U kunt in de toekomst altijd upgraden naar een team en meer sondes kopen.

Als u een lidmaatschap wilt kopen voor meer dan vijf tot tien gebruikers of als u geïnteresseerd bent in geavanceerde integratiemogelijkheden, dan raden we u aan om onze Medical Education- en Enterprise-aanbiedingen te bekijken.

Kan ik deel uitmaken van een team en mijn eigen individuele abonnement hebben?

Ja. U kunt uw eigen, individuele account hebben en daarnaast lid zijn van zo veel teams als u maar wilt.

Klik hier voor informatie over het instellen van uw account voor gebruik met meerdere organisaties.