Lidmaatschap

Wat is het Butterfly-lidmaatschap?

Het Butterfly-lidmaatschap omvat onbeperkte veilige opslag van onderzoeken, geanonimiseerd delen van onderzoeken, veilige Cloud-toegang vanaf uw mobiele apparaat of computer, DICOM-connectiviteit en toegang tot ons Education Portal. Ga voor meer informatie over het Butterfly-lidmaatschap naar de pagina Lidmaatschap op onze website.

Alle prijzen vindt u hier in de Butterfly Store.

Kan ik deel uitmaken van een team en mijn eigen individuele abonnement hebben?

Ja. U kunt uw eigen, individuele account hebben en daarnaast lid zijn van zo veel teams als u maar wilt.

Klik hier voor informatie over het instellen van uw account voor gebruik met meerdere organisaties.