Compatibele apparaten

Om de Butterfly iQ-sonde te kunnen gebruiken, moet u de Butterfly iQ-app downloaden op een compatibel mobiel apparaat.

De Butterfly iQ wordt geleverd met een Lightning- of USB-C-aansluiting en is compatibel met Apple- en Android-apparaten.

De Butterfly iQ Vet is alleen compatibel met Apple-apparaten.

Het gebruik van adapters is niet mogelijk. Hieronder staat een lijst met compatibele mobiele apparaten.

Vanwege hardwarevereisten is Butterfly TeleGuidance alleen op bepaalde apparaten beschikbaar. Klik hier voor de lijst van apparaten die compatibel zijn met Butterfly TeleGuidance.

Apple iOS

De Butterfly iQ-app is beschikbaar op Apple iOS 12.0 of nieuwer. Onze app is niet compatibel met bètaversies van iOS.

Lightning:

• iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPad Pro (12,9 inch) (1e en 2e generatie)
  • iPad Pro (10,5 inch)
  • iPad Pro (9,7 inch)
  • iPad (5e, 6e en 7e generatie)
  • iPad Air 3e generatie
  • iPad mini 5e generatie
  • iPod Touch 7e generatie (niet aanbevolen)

USB-C:

• iPad Pro 12,9" 3e generatie
  • iPad Pro 12,9" 4e generatie
  • iPad Pro 11"

Samsung-apparaten

Gebruik van de Butterfly iQ voorzien van een USB-C-aansluiting met mobiele Samsung-apparaten vereist Android-versie 9 of nieuwer.

• Samsung Galaxy S8 internationale editie (modellen SM-G950F en SM-G950FD)
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S10 Lite
  • Samsung Galaxy S10 Amerikaanse editie (modellen SM-G973U en SM-G973U1)
  • Samsung Galaxy S10+ Amerikaanse editie (model SM-G97U)
  • Samsung Galaxy S10e Amerikaanse editie (model SM-G97U)
  • Samsung Galaxy Note 10 Amerikaanse editie (modellen SM-N970U en SM-N970U1)
  • Samsung Galaxy Note 10+ Amerikaanse editie (modellen SM-N975U en SM-N975U1)
  • Samsung Galaxy S10 Canadese editie (model SM-G973W)
  • Samsung Galaxy S10+ Canadese editie (model SM-G975W)
  • Samsung Galaxy S10e Canadese editie (model SM-G970W)
  • Samsung Galaxy Note 10 Canadese editie (model SM-N970W)
  • Samsung Galaxy Note 10+ Canadese editie (model SM-N975W)
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra
  • Samsung Galaxy Tab S6

We voeren uitgebreide hardwarecontroles uit. De internationale versies van de Galaxy S10 en de Note 10 van Samsung behaalden niet de benodigde overdrachtssnelheid voor klinische beeldvorming. Daarom ondersteunen we momenteel alleen de Amerikaanse en Canadese versie van de Galaxy S10 en de Note 10.

Google-apparaten

Gebruik van de Butterfly iQ voorzien van een USB-C-aansluiting met de Google Pixel vereist Android-versie 10 of nieuwer.

• Google Pixel 3
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL

De Google Pixel 3a wordt niet ondersteund.

OnePlus-apparaten

Gebruik van de Butterfly iQ voorzien van een USB-C-aansluiting met mobiele OnePlus-apparaten vereist Android-versie 10 of nieuwer.

• OnePlus 7T
  • OnePlus 7T Pro
  • OnePlus 7
  • OnePlus 7 Pro