Een Butterfly iQ kopen

Hoe kan ik Butterfly iQ kopen?

Als u zich in een land bevindt waarin onze producten verkrijgbaar zijn, kunt u een sonde kopen in de Butterfly Store.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt zelf een offerte genereren. Dat werkt als volgt:

1. Ga naar de Butterfly Store en selecteer Butterfly iQ.
  2. Kies de juiste Butterfly iQ voor het apparaat waarmee u de Butterfly iQ gaat gebruiken en selecteer het gewenste aantal.
  3. Volg de stappen op het scherm om door te gaan naar Betaling. Selecteer hier de optie 'Elektronische offerte'.

U ontvangt per e-mail een offerte. Betalen kan via de bijgevoegde link.

Ik kan geen offerte gebruiken of rechtstreeks in de winkel kopen. Hoe kan ik dan een Butterfly iQ kopen?

Volg de instructies hierboven om een offerte te genereren en neem contact op met ondersteuning van Butterfly met uw offertenummer en meer informatie over uw gewenste manier van betalen.

Ik koop voor een organisatie in de Verenigde Staten die vrijgesteld is van belastingen. Hoe kan ik een Butterfly iQ exclusief belasting kopen?

Als u vanuit de Verenigde Staten een iQ koopt, volgt u de instructies hierboven om een offerte te genereren en neemt u contact op met ondersteuning van Butterfly met uw offertenummer en een kopie van uw belastingvrijstellingscertificaat.

Ik wil een aankoop doen zonder btw te betalen.

Als u een aankoop doet via de Butterfly Store, kunt u tijdens de betaalprocedure uw btw-nummer invoeren. Zorg ervoor dat uw btw-nummer volgens de Europese Commissie geldig is.