Onderzoeken delen

U kunt geanonimiseerde onderzoeken uit de Butterfly Cloud moeiteloos met iedereen delen.

Een onderzoek delen vanuit Butterfly op een computer:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Selecteer het onderzoek dat u wilt delen.
  3. Rechtsboven in het scherm staat een vierkantje waar een pijl uitkomt. Klik op dat pictogram.
  4. Kopieer de link van het geanonimiseerde onderzoek, die u vervolgens kunt delen via e-mail of een ander platform.

Een onderzoek delen vanuit de mobiele Butterfly iQ-app:

1. Log in uw op Butterfly-app en klik op uw avatar in de linkerbovenhoek van uw app.
  2. Ga naar het archief waarin uw onderzoek is opgeslagen en selecteer het onderzoek dat u wilt delen.
  3. Rechtsboven in het scherm staat een vierkantje waar een pijl uitkomt. Klik op dat pictogram. Daar kunt u het onderzoek direct delen via een sms-bericht of de link naar het onderzoek kopiëren. Die gekopieerde link kunt u vervolgens in een sms- of e-mailbericht plakken of ergens anders publiceren.

Onderzoeken downloaden en afdrukken

In uw organisatie kan het nodig zijn om documentatie van een echografieonderzoek op te nemen in een patiëntendossier. U kunt geanonimiseerde beelden en clips naar uw computer downloaden om het onderzoek af te drukken.

Een scan downloaden:

1. Log vanaf een computer in op cloud.butterflynetwork.com.
  2. Selecteer het archief waarin uw onderzoek is opgeslagen en selecteer vervolgens het onderzoek.
  3. Selecteer een beeld of clip om te downloaden.
  4. Klik in de rechterbenedenhoek van het beeld of de clip op 'Downloaden'.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm op.

Beelden worden gedownload als .png-bestanden en clips worden gedownload als .mp4-bestanden. Het is niet mogelijk om meerdere beelden of clips tegelijk te downloaden. Nadat u een beeld hebt gedownload, kunt u het afdrukken.