Onderzoeken delen en downloaden

Onderzoeken delen

U kunt geanonimiseerde onderzoeken moeiteloos met iedereen delen.

Een onderzoek delen op een computer:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Selecteer het onderzoek dat u wilt delen.
  3. Rechtsboven in het scherm staat een vierkantje waar een pijl uitkomt. Klik op dat pictogram.
  4. Kopieer de link van het geanonimiseerde onderzoek, die u vervolgens kunt delen via e-mail of een ander platform.

Een onderzoek delen vanuit de app:

1. Log in uw op Butterfly-app en klik op uw avatar in de linkerbovenhoek van uw app.
  2. Ga naar het archief waarin uw onderzoek is opgeslagen en selecteer het onderzoek dat u wilt delen.
  3. Rechtsboven in het scherm staat een vierkantje waar een pijl uitkomt. Klik op dat pictogram. Daar kunt u het onderzoek direct delen via een sms-bericht of de link naar het onderzoek kopiëren. Die gekopieerde link kunt u vervolgens in een sms- of e-mailbericht plakken of ergens anders publiceren.

onderzoeken downloaden

U kunt volledige onderzoeken downloaden als PDF of individuele beelden en clips downloaden als respectievelijk .png- of .mp4-bestanden. PDF-bestanden van onderzoeken kunnen informatie bevatten waarmee patiënten geïdentificeerd kunnen worden. Afbeeldingen en video's zijn geanonimiseerd.

Een studie downloaden als een PDF:

1. Log vanaf een computer in op cloud.butterflynetwork.com.
  2. Selecteer het archief waarin uw onderzoek is opgeslagen en selecteer vervolgens het onderzoek.
  3. Selecteer de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Selecteer 'PDF aanmaken'.
  5. Selecteer de inhoud die u wilt opnemen in de PDF van het onderzoek. Als u alle inhoud wilt opnemen, selecteer dan alle opties.
    • Enkel beheerders kunnen PDF's downloaden die patiëntgegevens bevatten. PDF's die door teamleden gedownload worden bevatten geen beschermde medische informatie.
  6. Selecteer Downloaden om het onderzoek als PDF te downloaden.

Als er clips van het onderzoek in de PDF zijn opgenomen, dan bevat de PDF een enkele frame van elke clip en een link om de clips in Butterfly Cloud te bekijken.

Een individuele afbeelding of video downloaden:

1. Log vanaf een computer in op cloud.butterflynetwork.com.
  2. Selecteer het archief waarin uw onderzoek is opgeslagen en selecteer vervolgens het onderzoek.
  3. Selecteer een beeld of clip om te downloaden.
  4. Klik in de rechterbenedenhoek van het beeld of de clip op 'Downloaden'.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm op.