We staan klaar om u te helpen.

Gebruikers toevoegen aan en verwijderen uit uw team

Als u een Enterprise-beheerder bent, klik dan hier voor instructies over Enterprise-ledenbeheer.

Als u een teamlidmaatschap koopt, ontvangt de aankoper per e-mail een link om het Butterfly Cloud-account voor het team te configureren. Deze aankoper wordt automatisch de beheerder van de Cloud en kan teamleden toevoegen en verwijderen.

Een nieuwe gebruiker toevoegen aan uw team:

  1. Log in vanaf een computer op Butterfly Cloud.
  2. Klik op uw avatar in de rechterbovenhoek en selecteer 'Organisatie-instellingen'.
  3. Op de volgende pagina kiest u 'Leden'.
  4. U voegt een nieuwe gebruiker toe door zijn of haar e-mailadres in te voeren en op 'Uitnodigen' te klikken.
  5. De nieuwe gebruiker ontvangt een e-mailuitnodiging om lid te worden van het team. Als deze gebruiker op de link in die uitnodiging klikt, wordt hem of haar gevraagd om een wachtwoord aan te maken.

Een gebruiker verwijderen uit uw team:

  1. Log in vanaf een computer op Butterfly Cloud.
  2. Klik op uw avatar in de rechterbovenhoek en selecteer 'Organisatie-instellingen'.
  3. Op de volgende pagina kiest u 'Leden'.
  4. U verwijdert een gebruiker door het vervolgkeuzemenu naast zijn of haar toegangsniveau uiterst rechts te selecteren en op 'Verwijderen uit organisatie' te klikken.

Gebruikers kunnen op elk moment worden toegevoegd en verwijderd en elke gebruiker kan beheerdersbevoegdheden krijgen. Opmerking: dit is niet beschikbaar voor inactieve abonnementen.

 

Niet alle voorinstellingen, beeldvormingsmodi en functies zijn overal beschikbaar. Controleer de beschikbaarheid van deze functies in uw land.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 15 van 26
Bedankt voor uw feedback

Het spijt ons dat uw vraag hiermee niet beantwoord is. We staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op