Gebruikers toevoegen aan en verwijderen uit uw team

Als u een teamlidmaatschap koopt, ontvangt de aankoper per e-mail een link om het Butterfly Cloud-account voor het team te configureren. Deze aankoper wordt automatisch de beheerder van de Cloud en kan teamleden toevoegen en verwijderen.

Een nieuwe gebruiker toevoegen aan uw team:

1. Log vanaf een computer in op Butterfly Cloud.
  2. Klik op uw avatar in de rechterbovenhoek en kies 'Leden'.
  3. U voegt een nieuwe gebruiker toe door zijn of haar e-mailadres in te voeren en op 'Uitnodigen' te klikken.
  4. De nieuwe gebruiker ontvangt een e-mailuitnodiging om lid te worden van het team. Als deze gebruiker op de link in die uitnodiging klikt, wordt hem of haar gevraagd om een wachtwoord aan te maken.

Een gebruiker verwijderen uit uw team:

1. Log vanaf een computer in op Butterfly Cloud.
  2. Klik op uw avatar in de rechterbovenhoek en kies 'Leden'.
  3. U verwijdert een gebruiker door het vervolgkeuzemenu naast zijn of haar toegangsniveau uiterst rechts te selecteren en op 'Verwijderen uit organisatie' te klikken.

Gebruikers kunnen op elk moment worden toegevoegd en verwijderd. Elke gebruiker kan beheerdersbevoegdheden krijgen.