Archieven beheren

We raden aan uw archieven zo te organiseren dat ze het best voldoen aan de eisen van uw organisatie. Een veelgebruikte indeling is het gebruik van aparte archieven voor klinische en educatieve scans, of een indeling op provider, kliniek of tijdsperiode. Alleen beheerders kunnen archieven aanmaken, wissen en herstellen.

Een nieuw archief aanmaken:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly iQ-verificatiegegevens.
  2. Aan de linkerkant van het scherm staan al uw archieven. Klik op 'Aanmaken'.
  3. Voer een archieftitel in en klik op 'Aanmaken'.

Een archief wissen:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly iQ-verificatiegegevens.
  2. Selecteer aan de linkerkant van het scherm het archief dat u wilt wissen.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van het archiefvenster op 'Archiefinstellingen'.
  4. Selecteer 'Archief wissen'. U wordt gevraagd om het wissen te bevestigen.
  5. Klik op 'Wissen' om het archief te wissen.

Een gewist archief herstellen:

Opmerking: door een archief te herstellen, worden ook alle onderzoeken hersteld die samen met het archief waren gewist.

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly iQ-verificatiegegevens.
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu 'Gewiste archieven' onderaan de lijst met archieven links op het scherm.
  3. In het vervolgkeuzemenu wordt een lijst met gewiste archieven weergegeven. Klik op het gewiste archief dat u wilt herstellen.
  4. Selecteer 'Herstellen'. U wordt gevraagd om het herstellen van het gewiste archief te bevestigen. Na bevestiging wordt het archief hersteld.

Toegang tot een archief beperken:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly iQ-verificatiegegevens.
  2. Selecteer aan de linkerkant van het scherm het archief dat u wilt wissen.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van het archiefvenster op 'Archiefinstellingen'.
  4. Klik op 'Privéarchief' om het archief privé te maken.
  5. Klik op 'Toegang bewerken' om de lijst te bewerken van mensen die toegang hebben tot het archief. Alle beheerders hebben toegang tot alle archieven. U kunt leden toevoegen aan en verwijderen van de lijst met mensen die toegang hebben.