Archieven beheren

Archieven zijn mappen voor uw onderzoeken. Archieven verschijnen als bestemmingslocatie bij het opslaan van onderzoeken in de Butterfly iQ-app.

We raden aan uw archieven zo te organiseren dat ze het best voldoen aan de eisen van uw organisatie. Ons aanbevolen model is om klinische scans en educatieve scans in afzonderlijke archieven op te slaan, of om uw archieven op provider, kliniek of specialiteit te scheiden.

Opmerking: er geldt een limiet van 100 archieven per organisatie. Daarom raden we een workflow die voor elke patiënt een uniek archief vereist af.

Vereisten voor toegangsrollen

Alleen beheerders kunnen archieven maken, verwijderen en herstellen. Als u lid bent van een team, neem dan contact op met uw beheerder voor hulp. Als u een individueel lidmaatschap hebt, hebt u standaard beheerdersrechten.

Een nieuw archief aanmaken:

In de Butterfly Cloud

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Aan de linkerkant van het scherm staan al uw archieven. Klik op 'Een archief aanmaken'.
  3. Voer een archieftitel in en klik op 'Aanmaken'.

In de Butterfly-app

1. Log in op de Butterfly-app met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Klik linksonder in de navigatiebalk op het mappictogram om uw onderzoeken te bekijken. Klik op uw primaire of standaardarchief.
  3. Klik op 'Een archief aanmaken'.
  4. Voer een archieftitel in en klik op 'Aanmaken'.

Een archief wissen:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Selecteer aan de linkerkant van het scherm het archief dat u wilt wissen.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van het archiefvenster op 'Archiefinstellingen'.
  4. Selecteer 'Archief wissen'. U wordt gevraagd om het wissen te bevestigen.
  5. Klik op 'Wissen' om het archief te wissen.

Een gewist archief herstellen:

Opmerking: door een archief te herstellen, worden ook alle onderzoeken hersteld die samen met het archief waren gewist.

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu 'Gewiste archieven' onderaan de lijst met archieven links op het scherm.
  3. In het vervolgkeuzemenu wordt een lijst met gewiste archieven weergegeven. Klik op het gewiste archief dat u wilt herstellen.
  4. Selecteer 'Herstellen'. U wordt gevraagd om het herstellen van het gewiste archief te bevestigen. Na bevestiging wordt het archief hersteld.

Toegang tot een archief beperken:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Selecteer aan de linkerkant van het scherm het archief dat u wilt beperken.
  3. Naast de naam van het archief in het archiefvenster, ziet u een tandwielpictogram mceclip0.png. Klik hierop om naar 'Archiefinstellingen' te gaan.
  4. Klik op 'Privéarchief' om het archief privé te maken.
  5. Klik op 'Toegang bewerken' om de lijst te bewerken van mensen die toegang hebben tot het archief. Alle beheerders hebben toegang tot alle archieven. U kunt leden toevoegen aan en verwijderen van de lijst met mensen die toegang hebben.

Niet alle voorinstellingen, beeldvormingsmodi en functies zijn overal beschikbaar. Controleer de beschikbaarheid van deze functies in uw land.