Oplaadproblemen oplossen

Als de sonde gedurende lange tijd niet gebruikt wordt, kan de batterij soms volledig leeg raken en laadt de sonde niet op. De sonde kan meestal opnieuw geactiveerd worden door onderstaande stappen te volgen.

1. Controleer eerst of uw oplader functioneert. De Butterfly-oplader kan een iPhone 8 of nieuwer of een ander draadloos oplaadbaar apparaat opladen. Zie Over de Butterfly Charger voor meer informatie over het gedrag van de oplader.
  2. Controleer of de oplader functioneert en plaats uw Butterfly gedurende vijf minuten op de oplader.
  3. Stel uw Butterfly-sonde opnieuw in terwijl deze op de oplader staat. Houd daartoe de batterij-indicatieknop 10 tot 15 seconden ingedrukt.
  4. Laat uw Butterfly-sonde gedurende een hele nacht (of minimaal 6 uur) op de oplader staan.
  5. Stel uw Butterfly-sonde nogmaals opnieuw in terwijl deze op de oplader staat door de batterij-indicatieknop 10 tot 15 seconden ingedrukt te houden. De leds op de batterij-indicatieknop gaan knipperen.
  6. Sluit de Butterfly-sonde opnieuw aan op uw mobiele apparaat.

Als deze instructies uw probleem niet oplossen, neem dan voor verdere hulp contact op met ondersteuning van Butterfly en geef het serienummer door dat op de achterkant van uw sonde staat.