Eerste gebruik

Volg de onderstaande stappen als u uw Butterfly-sonde voor de eerste keer gebruikt.

Download de app

Open de App Store of Google Play Store op uw compatibele mobiele apparaat en zoek naar Butterfly iQ.

Als u de app niet kunt vinden in de App Store of Google Play Store, is uw mobiele apparaat mogelijk niet compatibel. Raadpleeg onze lijst met compatibele apparaten.

Afhankelijk van uw locatie is de Butterfly iQ-app mogelijk niet beschikbaar in de App Store of Google Play Store. Zie Wie kan Butterfly iQ kopen? voor een volledige lijst van landen waar het gebruik wordt ondersteund.

Maak een account aan

U heeft een account met een e-mailadres en een wachtwoord nodig om uw Butterfly te kunnen gebruiken.

1. Zoek in uw e-mail de uitnodiging van Butterfly Cloud op. Uw uitnodiging is verstuurd naar het e-mailadres dat bij aankoop gebruikt is of dat uw beheerder heeft gebruikt om u voor het team uit te nodigen.
  2. Als u deze niet hebt ontvangen, klik dan hier om uw e-mailadres in te voeren en de uitnodiging opnieuw te versturen.
  3. Klik vanaf een computer op de link in de e-mailuitnodiging om een wachtwoord in te stellen en uw account te activeren.
  4. Als u een account aanmaakt, wordt u gevraagd een telefoonnummer, een medisch specialisme en een werklocatie in te voeren.

Als u het e-mailadres wilt wijzigen dat aan uw account gekoppeld is, volg dan deze instructies om uw naam en e-mailadres te wijzigen. Als het opnieuw versturen van de uitnodiging niet werkt, neem dan contact op met ondersteuning van Butterfly en vermeld het serienummer van uw sonde, dat begint met (21)B.

Uw Butterfly aansluiten

1. Open de Butterfly iQ-app op uw mobiele apparaat en log in met het e-mailadres en wachtwoord dat u eerder heeft aangemaakt.
  2. Het scherm Licentieovereenkomst eindgebruiker wordt weergegeven, zodat u deze kunt doornemen en bevestigen. Accepteer de overeenkomst om door te gaan. Hierna kunt u kiezen of u pushmeldingen wilt inschakelen.
    • Pushmeldingen worden minder dan een keer per maand verstuurd, en alleen over firmware-updates en andere app-waarschuwingen.
  3. Zorg ervoor dat uw Butterfly volledig is opgeladen.
  4. Sluit uw Butterfly aan op uw mobiele apparaat. De app vraagt u om uw apparaat te registreren. Er is mogelijk een firmware-update nodig. Zorg ervoor dat uw Butterfly iQ aangesloten blijft tijdens het updaten van de firmware.

Begin met scannen

1. Als u de sonde voor het eerst aansluit, ziet u lijnen op een zwart scherm.
  2. Breng wat goedgekeurde gel aan op de sondekop.
  3. Selecteer linksonder in het scherm een voorinstelling om in te scannen. De voorinstelling komt overeen met de te scannen anatomie. Als u bijvoorbeeld de blaas wilt scannen, selecteert u Blaas.
  4. Plaats de sondekop op het deel van de anatomie dat moet worden gescand. Er verschijnt een echografiebeeld op uw mobiele apparaat.
  5. Meer informatie over het gebruik van de iQ vindt u in de tutorials op ons Education Portal. U kunt ook verhalen van klanten bekijken op onze YouTube-pagina.