Verbindingsproblemen oplossen

Volg onderstaande stappen als u het bericht 'Verbind uw iQ' ziet terwijl uw iQ aangesloten is of als u de foutmelding 'iQ-verbindingsfout' ziet.

1. Koppel uw sonde los van uw mobiele apparaat.
  2. Open de Butterfly-app terwijl u verbinding met internet hebt en sla alle onderzoeken op die nog niet zijn opgeslagen.
  3. Log uit op de Butterfly-app.
  4. Update het besturingssysteem op uw mobiele apparaat indien nodig naar de nieuwste versie.
  5. Zorg ervoor dat u onderzoeken die nog niet zijn opgeslagen naar Butterfly Cloud heeft geüpload.
  6. Verwijder de Butterfly-app en installeer deze opnieuw op uw mobiele apparaat.
  7. Stel de Butterfly opnieuw in door de batterij-indicatieknop 10 tot 15 seconden ingedrukt te houden of totdat de leds op de batterij-indicator beginnen te knipperen. Als de leds op de batterij-indicator niet knipperen, volg dan de instructies in Oplaadproblemen oplossen.
  8. Sluit uw sonde opnieuw aan op uw mobiele apparaat.

Als uw app uw Butterfly nog steeds niet herkent, neem dan contact op met de ondersteuning van Butterfly en geef het serienummer van uw sonde door plus informatie over het probleem dat u ondervindt.