Veelgestelde compatibiliteitsvragen

Kan ik een adapter van Lightning naar USB-C gebruiken?

Adapters zijn niet compatibel met onze gegevensstroom en worden niet ondersteund.

Kan ik de Butterfly iQ gebruiken met een computer met een USB-C-poort?

Gebruik van de Butterfly iQ vereist de Butterfly iQ-app, die alleen beschikbaar is op bepaalde apparaten met iOS of Android. Zie voor meer informatie onze lijst met compatibele mobiele apparaten

Verandert de beeldkwaliteit als ik een ander mobiel apparaat gebruik?

De echografiegegevens die de Butterfly iQ opslaat, zijn altijd hetzelfde, ongeacht het scherm waarop ze worden weergegeven. Sommige mobiele apparaten hebben een hogere resolutie dan andere, waardoor dezelfde beelden er net iets anders uit kunnen zien.

Kan ik mijn sonde omruilen voor een andere met een andere aansluitkabel?

U kunt uw iQ binnen 30 dagen na levering omruilen voor een sonde met een andere kabel. Hiervoor worden verzend- en servicekosten in rekening gebracht. Neem contact op met ondersteuning van Butterfly voor informatie over prijzen en de procedure. Vermeld in de tekst van uw e-mailbericht het serienummer van uw sonde (staat achter op de sonde en begint met (21)BN of (21)BV) en uw huidige leveradres.