Ondersteunde versies

Butterfly Network brengt regelmatig nieuwe versies van de Butterfly iQ-app uit. Deze nieuwe versies bevatten nieuwe functies, oplossingen voor problemen en prestatieverbeteringen.

We raden u aan uw Butterfly iQ-app regelmatig bij te werken om deze nieuwe functies te kunnen gebruiken en de gezondheid van uw apparaat te garanderen.

Butterfly ondersteunt de huidige en de vorige twee releases van de Butterfly iQ-app. Log met uw Butterfly iQ-verificatiegegevens in op de ondersteuningsportal van Butterfly voor meer informatie over specifieke versies.