Sonde

De enkele sonde van de Butterfly iQ/iQ+ biedt een 2D-matrix van 9000 micromechanisch vervaardigde sensoren en kan alle geïndiceerde klinische toepassingen verrichten.

De Butterfly iQ/iQ+-sonde is alleen bedoeld voor gebruik met de Butterfly iQ-app. Probeer de sonde niet aan te sluiten op andere echografiesystemen.

1. Lens

2. Middellijnmarkering

3. Oriëntatiemarkering

4. Batterij-indicatielampjes

5. Batterij-indicatieknop

6. Grens sonde/kabel

7. Kabel voor mobiel apparaat

8. Oplaadbron

Sondebatterijlader

Gebruik uitsluitend de bij de sonde geleverde lader.

1. Laadblok

2. Laadkabel

3. Voedingsadapter

Zie de Veelgestelde vragen over opladen voor meer informatie over de Butterfly Charger.