Hulp vragen met TeleGuidance

TeleGuidance-gesprekken moeten worden gevoerd tussen twee getrainde zorgverleners.

Een oproep plaatsen:

1. Controleer of u TeleGuidance hebt ingeschakeld.
  2. Sluit uw Butterfly-sonde aan op uw compatibele mobiele apparaat en begin met scannen.
  3. Klik aan de rechterkant van uw scherm op 'Acties'.
  4. Tik op 'Contactpersonen bellen voor hulp'.
  5. Als de Butterfly iQ-app nog geen toegang heeft tot de camera en de microfoon van uw apparaat, wordt daar uw toestemming voor gevraagd.
  6. Tik op de online contactpersoon die u wilt bellen.

Opmerking: Met TeleGuidance kunt u uzelf bellen voor hulp. Volg deze instructies om gebeld te kunnen worden via een computer. Uw eigen naam verschijnt als online als u in de app op 'Contactpersonen bellen voor hulp' tikt.