Hulp bieden met TeleGuidance

Een oproep ontvangen:

1. Log met uw Butterfly-verificatiegegevens in op cloud.butterflynetwork.com op een Mac- of Windows-computer met de Google Chrome-browser.
  2. Klik op 'TeleGuidance' in de bovenste navigatiebalk.
  3. TeleGuidance vraagt u om toegang tot uw camera en microfoon om gesprekken te kunnen voeren.
  4. Zorg dat u 'Beschikbaar voor oproepen' bent en controleer of de luidsprekers van uw computer aan staan.
  5. Als u wilt, kunt u dit venster open laten staan en andere taken uitvoeren terwijl u beschikbaar blijft voor oproepen.
  6. Wanneer u een oproep ontvangt, hoort u een rinkelend geluid. Ga terug naar de TeleGuidance-pagina en accepteer de oproep om te beginnen.

Hulp geven:

• Aan de linkerkant van het scherm kunt u de beeldvormingsinstellingen en de scanbediening aanpassen. Zo kunt u voorinstellingen selecteren, van modus wisselen en gain, diepte en TGC instellen.
  • Aan de rechterkant van het scherm kunt u de gebruiker geleiden aan de hand van de positie van de sonde. Met behulp van de draai-, schuif- en kantelknoppen kunt u de gebruiker via augmented-reality-animaties aansturen om de positie van de sonde aan te passen. Vraag de gebruiker ervoor te zorgen dat de staart van de sonde in beeld blijft. U kunt ook op de camerafeed tekenen om aanwijzingen uit de vrije hand te geven.