Onderzoeken beheren

Onderzoeksgegevens bewerken:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Ga naar het archief dat het onderzoek bevat dat u wilt bewerken.
  3. Selecteer het onderzoek dat u wilt bewerken.
  4. Selecteer de drie stippen in de rechterbovenhoek van het onderzoek. Selecteer Bewerken.
  5. Bewerk patiëntgegevens en onderzoeksnotities in het venster dat geopend wordt.
  6. Selecteer Opslaan als u klaar bent.

Metingen verrichten of annotaties toevoegen aan een opgeslagen onderzoek:

Opmerking: metingen en annotaties in Butterfly Cloud zijn niet beschikbaar voor scans en clips in M-modus. Berekeningen zijn niet beschikbaar in Butterfly Cloud.

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Ga naar het archief dat het onderzoek bevat dat u wilt bewerken.
  3. Selecteer het onderzoek dat u wilt bewerken.
  4. Selecteer Meten onder aan het beeld dat u wilt bewerken.
  5. Selecteer het gereedschap Lijn, Ellips of Annotatie.
  6. Selecteer het beeld om de meting uit te tekenen of de annotatie in te typen.
  7. Als u een toegevoegde annotatie wilt verwijderen, klikt u op de 'X' naast de annotatie onder aan het beeld.
  8. Selecteer 'Opslaan en sluiten' als u klaar bent.

Metingen die in Butterfly Cloud zijn toegevoegd, kunnen op elk moment worden verwijderd, maar metingen die tijdens het onderzoek zijn toegevoegd, kunnen niet meer worden bewerkt nadat het onderzoek is opgeslagen.

Een onderzoek overbrengen naar een ander archief:

Opmerking: voltooide onderzoeken kunnen niet verplaatst worden. Als u een voltooid onderzoek wilt verplaatsen, moet een beheerder het terugzetten naar concept.

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Ga naar het archief dat het onderzoek bevat dat u wilt overbrengen.
  3. Klik in de rechterhoek van het onderzoek op het vervolgkeuzemenupictogram om het menu weer te geven. Selecteer 'Onderzoek verplaatsen'.
  4. Selecteer in het venster dat wordt weergegeven het nieuwe archief.

Een onderzoek wissen:

Opgelet: alleen beheerders kunnen voltooide onderzoeken verwijderen.

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Ga naar het archief dat het onderzoek bevat dat u wilt wissen.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van het onderzoek op het vervolgkeuzemenu 'Meer' om het menu weer te geven.
  4. Selecteer 'Onderzoek wissen'. U wordt gevraagd om het wissen te bevestigen.
  5. Klik op 'Wissen' om het onderzoek te wissen.

Een gewist onderzoek herstellen:

Opgelet: alleen beheerders kunnen verwijderde onderzoeken herstellen.

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Klik op Deleted Studies (Gewiste onderzoeken) onderaan de linkerkant van het scherm. De gewiste onderzoeken worden midden op het scherm weergegeven.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van het onderzoek op het vervolgkeuzemenu 'Meer' om het menu weer te geven.
  4. Selecteer 'Gewist onderzoek herstellen'. U wordt gevraagd om het herstellen van het gewiste onderzoek te bevestigen.
  5. Klik op 'Herstellen' om het onderzoek te herstellen.

Als een onderzoek is geüpload, is het niet mogelijk om afzonderlijke scans te verplaatsen of te verwijderen.