TeleGuidance gebruiken

De Butterfly iQ-app en de desktopcloud bieden nu ondersteuning voor TeleGuidance. Butterfly-gebruikers kunnenbegeleiding geven of krijgen via videogesprekken. Met behulp van deze technologie kan een Butterfly-gebruiker een expert op afstand bellen voor advies bij het maken en interpreteren van echografiebeelden. TeleGuidance-gesprekken moeten worden gevoerd tussen twee getrainde zorgverleners.

In de Verenigde Staten kan Butterfly TeleGuidance onder de COVID-19-noodrichtlijnen van de FDA gebruikt worden door iedere professionele zorgverlener. Daardoor kan een getrainde scanner op afstand een beginnende collega aan het bed geleiden of op afstand samenwerken met een gekwalificeerde collega.

Butterfly TeleGuidance inschakelen in de app:

1. Open de Butterfly iQ-app op uw mobiele apparaat.
  2. Selecteer uw Profiel rechtsonder in het scherm.
  3. Selecteer Voorkeuren.
  4. Onder Voorkeuren kunt u controleren of 'TeleGuidance op afstand' ingeschakeld is door te kijken of de wisselknop blauw is.

Als u de optie 'Teleguidance op afstand' niet ziet in uw app:

Controleer of uw mobiele apparaat compatibel is met Butterfly TeleGuidance en zorg dat u de nieuwste versie van de Butterfly-app gebruikt door naar de App Store te gaan en naar updates te zoeken.

Butterfly TeleGuidance op uw computer gebruiken:

1. Log met uw Butterfly-verificatiegegevens in op cloud.butterflynetwork.com via de Google Chrome-browser op een Mac- of Windows-computer.
  2. Selecteer 'TeleGuidance' in de rechterbovenhoek van het venster.