TeleGuidance gebruiken

De Butterfly iQ-app en de desktopcloud bieden nu ondersteuning voor TeleGuidance op compatibele iOS-apparaten. Butterfly-gebruikers kunnen begeleiding geven of krijgen via videogesprekken. Met behulp van deze technologie kan een Butterfly-gebruiker een expert op afstand bellen voor advies bij het maken en interpreteren van echografiebeelden.

In de Verenigde Staten kan Butterfly TeleGuidance onder de COVID-19-noodrichtlijnen van de FDA gebruikt worden door iedere professionele zorgverlener. Daardoor kan een getrainde scanner op afstand een beginnende collega aan het bed begeleiden of op afstand samenwerken met een gekwalificeerde collega. TeleGuidance is aanvullend en mag niet als enige bron worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van COVID-19. Gebruik door beginnende gebruikers onder leiding van getrainde zorgverleners is toegestaan onder het COVID-volksgezondheidsbeleid van de FDA.

TeleGuidance-gesprekken moeten worden gevoerd tussen twee getrainde zorgverleners, die beide Butterfly-gebruikers zijn. Domeingebruikers kunnen geen gebruikers toevoegen voor TeleGuidance buiten hun domein. Klik hier om te leren hoe u contactpersonen kunt uitnodigen voor Teleguidance.

Butterfly TeleGuidance inschakelen in de app:

1. Open de Butterfly iQ-app op uw mobiele apparaat.
  2. Selecteer uw Profiel rechtsonder in het scherm.
  3. Selecteer Voorkeuren.
  4. Onder Voorkeuren kunt u controleren of 'TeleGuidance op afstand' ingeschakeld is door te kijken of de wisselknop blauw is.

Als u de optie 'Teleguidance op afstand' niet ziet in uw app:

Controleer of uw mobiele apparaat compatibel is met Butterfly TeleGuidance en zorg dat u de nieuwste versie van de Butterfly-app gebruikt door naar de App Store te gaan en naar updates te zoeken.

Butterfly TeleGuidance op uw computer gebruiken:

1. Log met uw Butterfly-verificatiegegevens in op cloud.butterflynetwork.com via de Google Chrome-browser op een Mac- of Windows-computer.
  2. Selecteer 'TeleGuidance' in de rechterbovenhoek van het venster.

Niet alle voorinstellingen, beeldvormingsmodi en functies zijn overal beschikbaar. Controleer de beschikbaarheid van deze functies in uw land.