Contactpersonen uitnodigen voor TeleGuidance

Standaard zijn alle leden van uw Butterfly-organisatie beschikbare contacten in TeleGuidance. Maar u kunt iedereen met een Butterfly-account uitnodigen om uw TeleGuidance-contact te worden, zodat u kunt samenwerken met gebruikers buiten uw eigen organisatie.

Een contact uitnodigen:

1. Log met uw Butterfly-verificatiegegevens in op cloud.butterflynetwork.com via Google Chrome op een Mac- of Windows-computer.
  2. Selecteer 'TeleGuidance' in de bovenste balk.
  3. Selecteer rechtsonder in het scherm onder Contacten de optie 'Contact toevoegen'.
  4. Voer het in het venster dat nu verschijnt het e-mailadres in van de Butterfly-gebruiker die u wilt uitnodigen om uw contact te worden. Opmerking: dit moet het e-mailadres zijn dat aan het Butterfly-account van die gebruiker gekoppeld is.
  5. De gebruiker die u uitnodigt, ontvangt een e-mailuitnodiging en moet deze accepteren om in uw contactenlijst te verschijnen.