Contactpersonen uitnodigen voor TeleGuidance

Standaard zijn alle leden van uw Butterfly-organisatie beschikbare contacten in TeleGuidance. Bovendien kunnen niet-Blueprint-gebruikers ook contacten toevoegen van elke andere niet-Blueprint-organisatie, zodat u kunt samenwerken met gebruikers buiten uw eigen organisatie.

Een contact uitnodigen:

1. Log met uw Butterfly-verificatiegegevens in op cloud.butterflynetwork.com via Google Chrome op een Mac- of Windows-computer.
  2. Selecteer 'TeleGuidance' in de bovenste balk.
  3. Selecteer rechtsonder in het scherm onder Contacten de optie 'Contact toevoegen'.
  4. Voer het in het venster dat nu verschijnt het e-mailadres in van de Butterfly-gebruiker die u wilt uitnodigen om uw contact te worden. Opmerking: dit moet het e-mailadres zijn dat aan het Butterfly-account van die gebruiker gekoppeld is.
  5. De gebruiker die u uitnodigt, ontvangt een e-mailuitnodiging en moet deze accepteren om in uw contactenlijst te verschijnen.

Voor Blueprint-gebruikers:

De mogelijkheid om een contactpersoon uit te nodigen, is uitgeschakeld. Gebruikers kunnen alleen gebruikers binnen hun eigen organisatie opbellen. Opmerking: u kunt alleen een contactpersoon uitnodigen die deel uitmaakt van dezelfde organisatie en hetzelfde domein.

Niet alle voorinstellingen, beeldvormingsmodi en functies zijn overal beschikbaar. Controleer de beschikbaarheid van deze functies in uw land.