Omgevingsomstandigheden tijdens bedrijf

Hieronder staan de vereiste omgevingsomstandigheden voor de Butterfly iQ/iQ+. Meer informatie over de omgevingsomstandigheden voor het mobiele apparaat waarop u de Butterfly iQ-app gebruikt, vindt u in de begeleidende documentatie van uw mobiele apparaat.

Item Bedrijfslimieten
Luchtvochtigheid Tussen 18% en 93% zonder condensvorming
Hoogte Tussen 45 m onder zeeniveau en 3000 m boven zeeniveau
Bedrijfstemperatuur Tussen 5 °C en 39 °C
Temperatuur tijdens kortstondige opslag De sonde kan drie dagen opslag bij temperaturen tussen -20 °C en 50 °C doorstaan