Systeemspecificaties

Gebruik de Butterfly iQ-app niet op een mobiel apparaat dat niet aan de minimale vereisten voldoet. Gebruik van de Butterfly iQ-app op een mobiel apparaat dat niet aan de minimale vereisten voldoet, kan leiden tot verminderde prestaties en beeldkwaliteit, mogelijk met een onjuiste diagnose tot gevolg.

Butterfly iQ werkt op veel Apple- en Android-apparaten. Klik hier voor de meest actuele lijst van compatibele mobiele apparaten.

Item Specificaties Butterfly iQ Specificaties Butterfly iQ+
Afmetingen sonde 185 x 56 x 35 mm 163 mm x 56 mm x 35 mm (6,4 inch x 2,2 inch x 1,4 inch)
Gewicht sonde 313 gram 309 gram (0,68 lb)
Voeding Batterij (oplaadbaar) Batterij (oplaadbaar)
Levensduur batterij 2 uur continu scannen 144 minuten continu scannen (20% langer)
Weergave Varieert Varieert
Min./max. scandiepte Min. 1 cm / max. 30 cm max Min. 1 cm / max. 30 cm max
Echografiechip Geïntegreerde CMOS-chip Geïntegreerde CMOS-chip
Transducers CMUT met 9000 elementen CMUT met 9000 elementen
Frequentiebereik  1-10 MHz 1-10 MHz
Lengte kabel Lightning: 1,25 meter
USB-C: 2 meter
Lightning en USB-C: 1,5 meter