Sondes of seats toevoegen

U kunt aanvullende sondes kopen, uw licentie upgraden en aanvullende aankopen doen, allemaal vanuit onze online winkel.

Individuele leden kunnen maximaal één aanvullende sonde kopen om te gebruiken met hun lidmaatschap. Als u meer dan twee sondes wilt en een individueel lid bent, dan kunt u vanuit de winkel upgraden naar een teamlicentie.

Om aanvullende sondes of seats te kopen:

1. Ga naar store.butterflynetwork.com.
  2. Selecteer  Inloggen in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Log in met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  4. Selecteer uw organisatie (de naam van uw Cloud-account) wanneer u daarom gevraagd wordt.
  5. Klik op de avatar in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer Mijn account in het vervolgkeuzemenu.
  6. Van hieruit wordt u doorgeleid naar uw accountpagina.
  7. Selecteer 'Toevoegen met Pro Team' om seats toe te voegen of uw account te upgraden van een individueel naar een teamaccount.
  8. Selecteer 'Meer kopen' om meer iQ's te kopen.