Inloggen op een Enterprise Cloud

Butterfly Enterprise biedt extra beveiligingsfuncties voor uw onderneming.

Butterfly Enterprise-klanten ontvangen een unieke Butterfly-URL ([UwDomein].butterflynetwork.com) die alle gebruikers gebruiken om toegang te krijgen tot hun Butterfly Cloud. Uw eigen URL geeft u meer controle over hoe Butterfly kan worden gebruikt wat betreft gebruikerstoegang en de beveiliging van mobiele apparaten.

Inloggen op een Butterfly Enterprise-account via een mobiel apparaat:

1. Download de Butterfly-app op uw Apple- of Android-apparaat.
  2. Open de app en selecteer vervolgens Inloggen.
  3. Selecteer op het inlogscherm 'Ondernemingsgebruiker? Log hier in'.
  4. Voer uw unieke Enterprise-URL in.
  5. Log in met uw bestaande Butterfly-inloggegevens. Als uw organisatie eenmalige aanmelding (SSO) heeft ingeschakeld, wordt u gevraagd om in te loggen met uw SSO-inloggegevens.

Inloggen via een unieke Butterfly Enterprise-URL via een computer:

1. Open uw webbrowser.
    • Butterfly Cloud is compatibel met de laatste twee versies van Chrome, Firefox, Safari en Microsoft Edge.
  2. Ga naar [uwdomein].butterflynetwork.com en vervang '[uwdomein]' met de unieke Enterprise-URL van uw organisatie.
  3. Log in met de Butterfly-inloggegevens die u gebruikt om toegang te krijgen tot de Butterfly iQ-app. Als uw organisatie eenmalige aanmelding (SSO) heeft ingeschakeld, wordt u gevraagd om in te loggen met uw SSO-inloggegevens.