Inloggen op Blueprint-accounts

Butterfly Blueprint biedt extra beveiligings- en workflowfuncties voor uw onderneming.

Butterfly Blueprint-klanten ontvangen een unieke Butterfly-URL ([UwOnderneming].butterflynetwork.com) die alle gebruikers gebruiken om toegang te krijgen tot hun Butterfly Blueprint-account. Uw eigen URL geeft u meer controle over hoe Butterfly kan worden gebruikt wat betreft gebruikerstoegang en de beveiliging van mobiele apparaten.

Inloggen op een Butterfly Blueprint-account via een smartphone:

1. Download de Butterfly-app op uw smartphone.
  2. Open de app en selecteer vervolgens Inloggen.
  3. Selecteer op het inlogscherm 'Ondernemingsgebruiker? Log hier in'.
  4. Voer uw unieke Blueprint-URL in.
  • Uw apparaat onthoudt standaard de Blueprint-URL elke keer dat u uitlogt, tenzij het vakje 'Dit domein onthouden' niet is aangevinkt. OPMERKING: als uw instelling MDM gebruikt om een aangepaste app-configuratie te implementeren (Met gebruik van MDM), ziet u de mogelijkheid om het domein te onthouden niet.
  • Als u zich moet aanmelden bij een niet-ondernemingsaccount, klikt u gewoon op "Geen ondernemingsgebruiker". De opgeslagen Blueprint-URL wordt dan vergeten.
  • Selecteer de juiste inlogmethode: u kunt inloggen met uw Butterfly-inloggegevens, of als uw organisatie eenmalige aanmelding (Single Sign-On; SSO) gebruikt, wordt u gevraagd om in te loggen met uw SSO-inloggegevens.
  • Op Blueprint-accounts inloggen op een desktopwebbrowser:

• Open uw webbrowser.
      • Butterfly Cloud is compatibel met de laatste twee versies van Chrome, Firefox, Safari en Microsoft Edge.
    • Ga naar [UwOnderneming].butterflynetwork.com, en vervang '[UwDomein]' met de unieke Blueprint-URL van uw onderneming.
      • U kunt ook naar cloud.butterflynetwork.com gaan, de optie kiezen om als ondernemingsgebruiker in te loggen, en uw Blueprint-URL invoeren
    • Log in met de Butterfly-inloggegevens die u gebruikt om toegang te krijgen tot de Butterfly-app. Als uw organisatie eenmalige aanmelding (SSO) heeft ingeschakeld, wordt u gevraagd om in te loggen met uw SSO-inloggegevens.