Werkbladen invullen

Met Butterfly Workflow kunnen gebruikers hun echografieën uitgebreid documenteren vanuit de mobiele Butterfly iQ-app of de desktopcloud. Onze werkbladfunctionaliteit is voorzien van de meest gangbare soorten echografiewerkbladen, die u aan uw echografieonderzoeken kunt toevoegen. De in werkbladen gedocumenteerde waarden kunnen rechtstreeks naar uw EMR gestuurd worden, zodat uw documentatie verbetert en u sneller kunt factureren.

Werkbladen zijn alleen beschikbaar voor Pro Team- en Enterprise Workflow-klanten.

Een werkblad toevoegen aan een onderzoek in de Butterfly-app:

1. Wanneer u klaar bent met het opnemen van een onderzoek, selecteert u de Opnamerol in de rechterbovenhoek van het scherm om uw onderzoek te documenteren en uploaden.
  2. Selecteer 'Toevoegen' onder de sectie Werkblad.
  3. Selecteer een werkblad uit één van de beschikbare sjablonen. Lees hier meer informatie over de configuratie van werkbladsjablonen.

Zodra een onderzoek is geüpload, kunt u werkbladen toevoegen of bewerken vanuit de Butterfly-app of in Butterfly Cloud als het onderzoek is opgeslagen als concept, of als een beheerder een voltooid onderzoek weer omzet naar een concept.

Om een werkblad in een conceptonderzoek toe te voegen of te bewerken:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Selecteer een conceptonderzoek uit het archief.
  3. Om een nieuw werkblad toe te voegen: selecteer 'Toevoegen' onder de sectie Werkblad en selecteer vervolgens een werkblad uit één van de beschikbare sjablonen.
  4. Om een bestaand werkblad te bewerken, selecteert u de drie stippen rechts van het werkblad dat u wilt bewerken.

Aan elk onderzoek kunnen meerdere werkbladen worden toegevoegd.