Werkbladen configureren

Werkbladen zijn beschikbaar voor Pro Team- en Enterprise Workflow-klanten. Deze zijn vooraf geconfigureerd met de gebruikelijke werkbladen voor point-of-care-echografie. Gebruikers kunnen deze gebruiken of hun eigen werkbladen maken.

Werkbladen configureren:

1. Log in op Butterfly met uw e-mailadres en wachtwoord. Opmerking: alleen beheerders kunnen werkbladen configureren.
  2. Selecteer uw avatar in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer 'Organisatie-instellingen'.
  3. Selecteer het tabblad 'Werkbladen'.

Een nieuw werkblad maken:

1. Klik op het tabblad 'Werkbladen' op de optie 'Toevoegen'.
  2. Geef het werkblad een naam.
  3. Voeg een sectie toe aan het werkblad.
  4. Selecteer een vraagtype. Mogelijke vraagtypes zijn meerkeuze, selectievakje, lang antwoord en kort antwoord.
  5. Voeg zo veel of zo weinig vragen toe als u nodig hebt. Vragen kunnen verplicht of optioneel zijn.
  6. Als u klaar bent, klikt u op 'Opslaan en sluiten'. Het werkblad is nu beschikbaar voor uw hele organisatie.

Een bestaand werkblad wijzigen:

1. Zoek op het tabblad 'Werkbladen' naar het werkblad dat u wilt wijzigen en klik op 'Bewerken'.
  2. Breng de nodige wijzigingen aan.
  3. Als u klaar bent, klikt u op 'Opslaan en sluiten'. Het bijgewerkte werkblad is nu beschikbaar voor uw hele organisatie.

Als u een werkblad bijwerkt dat al gebruikt is, dan worden bestaande gegevens niet gewijzigd. Alleen onderzoeken die in de toekomst gebruikmaken van dit werkblad, hebben de beschikking over deze wijzigingen.

Een vooraf ingevuld werkblad maken:

Met Butterfly Workflow kunt u vooraf ingevulde antwoorden aan uw werkbladen toevoegen. Dit is vooral handig voor veelgebruikte scans.

1. Zoek op het tabblad 'Werkbladen' naar het werkblad dat u vooraf wilt invullen en klik op 'Vooraf invullen'.
  2. Geef de voorinvulling een naam.
  3. Voer de antwoorden in op elke vraag die vooraf ingevuld moet worden.
  4. Selecteer 'Opslaan en sluiten'. Het vooraf ingevulde werkblad is nu beschikbaar voor uw hele organisatie.