Geleiding educatieve weergave gebruiken

LET OP: De tools voor Geleiding educatieve weergave zijn alleen bedoeld voor educatief gebruik.

Tools voor Geleide educatieve weergave zijn beschikbaar in Australië, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland op iOS en Android voor Butterfly iQ- en Butterfly iQ+ Pro-leden.

De tools voor Geleiding educatieve weergave bieden gebruikers een visuele indicatie van de beeldkwaliteit tijdens het scannen met de Butterfly iQ. De tools voor Geleiding educatieve weergave ondersteunen de volgende weergaven:

• Apicale 4-kamerweergave van het hart
  • Parasternale lange as
  • Parasternale korte as
  • A-lijnen/B-lijnen van de longen

Tijdens het scannen van het subject geeft de tool in real time feedback. Deze duidt het aantal experts aan die de anatomische weergave als meetbaar zouden beoordelen.

Geleide educatieve weergave gebruiken:

De tools voor Geleiding educatieve weergave zijn toegankelijk via de cardiale en longvoorinstelling tijdens het scannen in B-modus.

1. Selecteer in het scanscherm de voorinstelling Hart of Long.
  2. Selecteer de knop Acties rechtsonder in het scherm.
  3. Selecteer onder Geleide educatieve weergave een van de volgende tools:
    • Cardiale voorinstellingen: Apicale 4-kameropname, Parasternale lange as en Parasternale korte as.
    • Longvoorinstellingen: A-lijnen/B-lijnen.

U kunt de tools voor Geleiding educatieve weergave uitschakelen door tijdens het scannen in B-modus op X op de tool te tikken, of via het menu Acties.