Conceptonderzoeken

Gebruikers met Pro Individual, Pro Team en Enterprise hebben toegang tot conceptonderzoeken in de nieuwste versie van de Butterfly iQ-app.

Met conceptonderzoeken kunnen gebruikers onderzoeken uploaden naar Butterfly Cloud voordat ze worden voltooid, zodat de onderzoeksgegevens later nog kunnen worden bewerkt.

Bij het uploaden van een onderzoek in de mobiele Butterfly iQ-app hebben gebruikers de optie om dit te uploaden als concept. Als een onderzoek wordt geüpload als concept, blijven alle onderzoeksgegevens bewerkbaar.

Nadat het onderzoek is opgeslagen als concept, kunt u dit op elk moment bekijken en bewerken via de mobiele Butterfly iQ-app of elke webbrowser. Concepten zijn te herkennen aan de verticale oranje balk links van het onderzoek.

Gebruikers kunnen patiëntgegevens, de auteur van het onderzoek en werkbladen van conceptonderzoeken bewerken. In bepaalde gevallen moeten gebruikers een verklaring aanvragen van een andere gebruiker om het onderzoek te voltooien.

Conceptonderzoeken kunnen niet naar het PACS of EMR van uw organisatie worden gestuurd. Alleen voltooide onderzoeken kunnen naar downstreamsystemen worden gestuurd.