Over de Butterfly Charger

Als u vermoedt dat de oplader het apparaat niet correct oplaadt, plaats dan een ander draadloos oplaadbaar voorwerp op de oplader. U kunt een andere Butterfly-sonde, een iPhone 8 of nieuwer of een ander draadloos oplaadbaar apparaat gebruiken. Raadpleeg onderstaand diagram voor uitleg over het gedrag van de oplader.

Sondelaadblok ProbeCharge_1.png ProbeCharge_2.png ProbeCharge_3.png
Status sonde-oplader
Geen sonde ChargingState_NoProbe.png ChargingState_NoProbe.png ChargingState_NoProbe.png
Opladen ChargingState_Charging.png ChargingState_Charging.png ChargingState_Charging.png
Fout ChargingState_Error1white.png ChargingState_Error1white.png ChargingState_Error2white.png
Volledig opgeladen ChargingState_FullyRedWhite.png ChargingState_FullyRedWhite.png ChargingState_FullyGreen.png

De sonde moet zodanig op de oplader worden geplaatst dat het Butterfly-logo op de behuizing uitgelijnd is met het Butterfly-logo op de oplader zelf.

Als de oplader een ander draadloos apparaat ook niet oplaadt, dan zit het probleem in de oplader. Neem contact op met ondersteuning van Butterfly voor een vervangende oplader en vermeld in uw bericht uw verzendadres.

Als de oplader andere apparaten wel oplaadt, is het mogelijk dat de iQ-sonde wordt opgeladen terwijl het lijkt alsof dat niet zo is. Volg de instructies in Oplaadproblemen oplossen.