Beelden vastleggen met de knop op de Butterfly-sonde

Tijdens normaal gebruik kunt u een beeld stilzetten en vastleggen met de bedieningselementen in de app. Voor extra gebruiksgemak tijdens ingrepen kunt u ook op de batterij-indicatieknop drukken om een stilgezet beeld vast te leggen.

De mogelijkheid inschakelen om beelden vast te leggen met de knop op de Butterfly-sonde:

1. Controleer of u de nieuwste versie van de Butterfly iQ-app gebruikt.
  2. Selecteer in de Butterfly iQ-app uw avatar rechts onderaan in de werkbalk om uw profiel te openen.
  3. Selecteer Voorkeuren.
  4. Tik op de wisselknop naast 'Beelden vastleggen met de iQ-knop' om deze instelling in te schakelen.
  5. Nadat dit is ingeschakeld, kunt u kiezen welke actie wordt uitgevoerd als er op de knop wordt gedrukt: een beeld vastleggen of een clip starten en stoppen.
  6. Ga terug naar het scanscherm, sluit uw sonde aan en begin met scannen.
  7. Als u een weergave hebt geïdentificeerd die u wilt vastleggen, drukt u op de batterij-indicator van de sonde. U ziet het scherm oplichten en het aantal afbeeldingen in de opnamerol neemt toe.

U moet deze instelling opnieuw wijzigen als u uitlogt uit uw Butterfly-account op uw mobiele apparaat.