Onderzoeksbeperkingen

Klanten met Butterfly Enterprise kunnen onderzoeksbeperkingen instellen op archiefniveau. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat alle benodigde gegevens zijn gedocumenteerd voordat een onderzoek kan worden voltooid, waardoor de gegevenskwaliteit wordt gewaarborgd en u betere facturen kunt opstellen.

Let op: onderzoeksbeperkingen verhinderen niet dat onderzoeken als concept kunnen worden geüpload.

Onderzoeksbeperkingen instellen:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Selecteer aan de linkerkant van het scherm het archief waaraan u beperkingen wilt toevoegen.
  3. Selecteer Archiefinstellingen aan de rechterkant van het scherm.
  4. Hier kunt u de volgende beperkingen toepassen:
    • Werklijst vereisen om onderzoeken te voltooien: vereist gebruikers om een onderzoek te koppelen aan een patiënt uit een werklijst om het onderzoek te kunnen voltooien.
    • Werkblad vereisen om onderzoeken te voltooien: vereist gebruikers om een werkblad in te vullen om een onderzoek te kunnen voltooien.
    • Verklaring vereisen om onderzoeken te voltooien: zorgt dat alleen bepaalde archiefleden onderzoeken kunnen 'Ondertekenen en voltooien'. Deze leden krijgen een verklaring te zien die u in het onderstaande vak kunt instellen.
    • Auteur vereisen om verklaring aan te vragen: vereist dat alle onderzoeken in het archief een gedocumenteerde auteur hebben om een verklaring aan te vragen.
  5. Vink het vakje aan naast de beperkingen die u voor het huidige archief wilt inschakelen.

Als een gebruiker probeert een verklaring aan te vragen of een onderzoek te voltooien terwijl er vereiste gegevens die hierboven vermeld worden ontbreken, wordt er een validatiefout weergegeven. Hierdoor kan er geen verklaring aangevraagd worden en kan het onderzoek niet worden voltooid. Nadat deze validatiefouten zijn opgelost en alle vereiste gegevens zijn toegevoegd, kan het onderzoek worden voltooid.