Meerdere onderzoeksauteurs toewijzen

Soms kunnen er meerdere artsen betrokken zijn bij een onderzoek. Tijdens het uploaden of bewerken van een onderzoek in Butterfly Cloud kunt u meerdere auteurs toevoegen om ervoor te zorgen dat iedere auteur wordt vermeld. Deze functie is beschikbaar voor Butterfly Enterprise-klanten.

Meerdere onderzoeksauteurs toewijzen in de Butterfly iQ-app:

1. Als het onderzoek is geüpload als concept, ga dan naar het archiefscherm en zoek het onderzoek dat u wilt bewerken. Als het onderzoek nog niet is geüpload, voer deze stappen dan uit tijdens het uploadproces.
  2. Selecteer de auteur om het menu met auteurs te bekijken.
  3. Voeg secundaire auteurs toe door Toevoegen te selecteren en in het vervolgkeuzemenu dat wordt weergegeven de auteurs te selecteren.
  4. Als u de primaire auteur wilt wijzigen, selecteert u de drie stippen naast de persoon die u als primaire auteur wilt toevoegen. Selecteer 'Instellen als primaire auteur' om deze de primaire auteur te maken.
  5. Om een auteur te verwijderen, selecteert u de drie stippen naast de persoon die u wilt verwijderen en selecteert u 'Auteur verwijderen'.

Meerdere onderzoeksauteurs toewijzen via een computer:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Ga naar het onderzoek waaraan u meer auteurs wilt toevoegen.
  3. Als het onderzoek al is voltooid, zet het dan terug naar een concept.
  4. Selecteer Beheren naast de huidige auteur van het onderzoek.
  5. Selecteer in het venster dat verschijnt de onderzoeksauteur die u wilt toevoegen.
  6. Als u de primaire auteur wilt wijzigen, selecteert u de drie stippen naast de persoon die u als primaire auteur wilt toevoegen. Selecteer 'Instellen als primaire auteur' om deze de primaire auteur te maken.
  7. Selecteer Sluiten om uw wijzigingen op te slaan.
  8. Om een auteur te verwijderen, selecteert u de drie stippen naast de persoon die u wilt verwijderen en selecteert u 'Auteur verwijderen'.
  9. Voltooi het onderzoek wanneer alle documentatie compleet is.