Tags gebruiken

Butterfly Enterprise-klanten hebben toegang tot tags in Butterfly Cloud. Tags kunnen worden gebruikt om scans met een vergelijkbare anatomie, diagnose of type te markeren. Tags zijn doorzoekbaar en kunnen helpen bij het ordenen van onderzoeken.

Tags kunnen worden toegevoegd aan concept- of voltooide onderzoeken.

Een tag toevoegen aan een onderzoek in de mobiele app:

1. Als het onderzoek al is geüpload, ga dan naar het archiefscherm en zoek het onderzoek dat u wilt bewerken. Als het onderzoek nog niet is geüpload, voer deze stappen dan uit tijdens het uploadproces.
  2. Selecteer de drie stippen in de rechterbovenhoek van het onderzoek. Selecteer in de pop-up Tags toevoegen.
  3. Vanuit het venster kunt u de tag zoeken die u wilt toevoegen door de naam hiervan in te typen of door de lijst te scrollen. Vink elke tag aan die u wilt toevoegen en klik vervolgens op Klaar om ze toe te voegen.

Een tag toevoegen aan een onderzoek op een computer:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Ga naar het onderzoek waaraan u tags wilt toevoegen.
  3. Selecteer het veld met de tekst 'Typ om tags te zoeken' en voer vervolgens het trefwoord in dat u als tag wilt toevoegen. Zoek naar de tag die u wilt toevoegen en selecteer deze om deze aan het onderzoek toe te voegen.