Onderzoeksinhoud verplaatsen

Soms worden onderzoeken per ongeluk samen geüpload of wilt u meerdere onderzoeken opsplitsen.

Let op: inhoud kan alleen van het ene concept naar het andere worden verplaatst. Het is niet mogelijk om inhoud te verplaatsen tussen voltooide onderzoeken.

Inhoud van het ene onderzoek naar het andere verplaatsen in de Butterfly iQ-app:

1. Ga naar het archiefscherm en selecteer het onderzoek dat u wilt bewerken.
  2. Selecteer de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer in de pop-up Inhoud verplaatsen.
  3. Als u inhoud van het huidige onderzoek naar een ander conceptonderzoek wilt verplaatsen, selecteert u Bestaand concept. Als u inhoud van het huidige onderzoek naar een nieuw concept wilt verplaatsen, selecteert u Nieuw concept in hetzelfde archief.
  4. Selecteer op het volgende scherm de opnamen die u naar het nieuwe of bestaande concept wilt verplaatsen. Selecteer Doorgaan.
  5. Als u ervoor heeft gekozen om een nieuw concept aan te maken, wordt het nieuwe concept nu in hetzelfde archief aangemaakt en kunt u dit naar wens bewerken, voltooien of verwijderen. Selecteer Nieuw concept bekijken om hiernaartoe te gaan. Het bevat geen patiëntgegevens uit het vorige onderzoek.
  6. Als u ervoor kiest om naar een bestaand concept te gaan, selecteer dan het concept waarnaar u de inhoud wilt verplaatsen en selecteer vervolgens Bevestigen. Selecteer  Concept bekijken om naar het onderzoek te gaan waarnaar u de inhoud heeft verplaatst. Let op: er worden geen patiëntgegevens verplaatst van het ene concept naar het andere.