Tags beheren

Klanten met Butterfly Enterprise kunnen tags aanmaken, verwijderen en gebruiken in Butterfly Cloud. Tags kunnen worden gebruikt om scans met een vergelijkbare anatomie te vinden, te categoriseren op diagnose of uw workflow te verbeteren. U kunt tags gebruiken om onderzoeken te categoriseren, zoeken en organiseren.

Butterfly Enterprise biedt vooraf ingestelde tags zoals 'DVT', 'Long' of 'Bursitis', zodat u onderzoeken beter kunt ordenen. Daarnaast kunt u uw eigen tags naar wens aanmaken en aanpassen.

Een tag aanmaken:

Let op: alleen Enterprise-beheerders kunnen tags aanmaken of verwijderen.

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Selecteer uw avatar in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Selecteer Ondernemingsinstellingen.
  4. Selecteer Tags aan de linkerkant van het scherm.
  5. Voer in het tekstveld de tag in die u wilt aanmaken.
  6. Selecteer Toevoegen om de tag aan te maken.

Uw tag verschijnt in de onderstaande lijst.

Een tag verwijderen:

1. Log in op Butterfly Cloud met uw Butterfly-verificatiegegevens.
  2. Selecteer uw avatar in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Selecteer Ondernemingsinstellingen.
  4. Selecteer Tags aan de linkerkant van het scherm.
  5. Ga in de lijst met tags naar de tag die u wilt verwijderen.
  6. Klik op de drie stippen rechts van de tag.
  7. Selecteer Tag verwijderen.