Snelle scanmodus (via QR-code)

Express Scan Mode is een optionele functie om de Butterfly-app op een veilige manier te kunnen gebruiken met gedeelde mobiele apparaten.

Nadat de Express Scan Mode is ingesteld, kunnen zorgverleners scans uitvoeren zonder SSO-inloggegevens en/of Butterfly-inloggegevens in te hoeven voeren.

Uit veiligheidsoverwegingen voorkomt de Express Scan Mode dat gebruikers eerder geüploade onderzoeken kunnen bekijken. Om toegang te krijgen tot deze informatie, moeten gebruikers zich authenticeren met hun e-mailadres en wachtwoord.

De Express Scan Mode kan worden gecombineerd met Sessietime-out. Hiermee kunnen MDM-beheerders een configureerbare sessietime-out van gedeelde mobiele apparaten afdwingen via de MDM-appconfiguratie.

Scannen via de snelle scanmodus:

1. Neem uw Butterfly-sonde en mobiele apparaat
  2. Open de Butterfly-app
  3. Scan de providerspecifieke QR-code
  4. Scan, upload het onderzoek en/of open indien nodig educatieve inhoud

Instellen

vereisten

Voor het inschakelen van de snelle scannodus zijn drie dingen nodig:

1. Butterfly Enterprise
  2. Mobiele apparaten die beheerd worden door Mobile Device Management (MDM)
  3. QR-codes van Butterfly

Nadat de Express Scan Mode is ingesteld, zien gebruikers de optie 'Snel inloggen' op de Enterprise-inlogpagina in de Butterfly-app. Na configuratie kunnen gebruikers de QR-code scannen om in te loggen bij de Butterfly-app.

Beheerdersinstellingen

1. Activeer in uw MDM-systeem de Butterfly-app op de gewenste apparaten.
  2. Voeg een aangepaste applicatieconfiguratie toe en voeg het sleutel/waarde-paar van Butterfly Cloud toe aan deze configuratie.
    1. Naam kenmerk: SharedDevice.Secret
    2. Type kenmerk:  string
    3. Waarde (uit Enterprise MDM-instelling in Butterfly Cloud):  XXXXXX
    4. Let op: Butterfly raadt aan om de snelle scanmodus te gebruiken in combinatie met MDM Shared Device Rapid Log In en Sessietime-out voor de Butterfly iQ

Gebruikersinstellingen

Elke QR-code bevat een onbekende, willekeurige identificatiecode die betekenisloos is totdat deze gekoppeld wordt aan een bepaalde gebruikersidentiteit. Gebruikers kunnen hun eigen QR-codes als volgt veilig koppelen.

Uw QR-code instellen:

1. Open de Butterfly-app op een mobiel apparaat dat is ingesteld in MDM.
  2. U gaat naar de Enterprise-inlogpagina. Hier ziet u een extra knop:
  • Snel inloggen
  • Om de QR-code te koppelen, selecteert u 'Inloggen met eenmalige aanmelding' of 'Inloggen met Butterfly-inloggegevens'.
  • Als u lid bent van meerdere organisaties, wordt u gevraagd uw organisatie te selecteren. Selecteer de organisatie waaraan u uw scans wilt koppelen wanneer u de snelle scanmodus gebruikt.
  • U wordt gevraagd om de snelle scanmodus in te stellen. U kunt deze optie altijd overslaan en er later op terugkomen. Om een code te koppelen, selecteert u 'Code koppelen'.
  • Geef de Butterfly-app toestemming om de camera te gebruiken als daarom wordt gevraagd.
  • Scan uw QR-code.
  • De QR-code wordt nu gekoppeld.
  • In de toekomst kunt u nu inloggen met 'Snel inloggen'
  • Uw gekoppelde QR-code bewerken:

Als u uw QR-code wilt ontkoppelen, een andere QR-code wilt koppelen of het koppelen van een QR-code de eerste keer heeft overgeslagen, volg dan de volgende stappen in de Butterfly-app:

1. Log in op de Butterfly-app met eenmalige aanmelding of met uw Butterfly-inloggegevens en ga naar het instellingenmenu.
    2. Scrol naar het gedeelte Beveiliging en selecteer vervolgens 'Snel inloggen'.
    3. Als er een code is gekoppeld, ziet u hier 'Code ontkoppelen'. Als er geen code is gekoppeld, ziet u 'Code koppelen'.
      1. Als u 'Code ontkoppelen' selecteert, wordt de vorige code ontkoppeld. U kunt een andere code koppelen door deze code te scannen.
      2. Als u geen code heeft gekoppeld, selecteer dan 'Code koppelen' om een nieuwe code te koppelen.

*Niet alle voorinstellingen, beeldvormingsmodi en functies zijn overal beschikbaar. Controleer de beschikbaarheid in uw land.

980-21423-00 Rev A