Takenlijsten gebruiken

Het is belangrijk om snel en efficiënt met onderzoeken te kunnen werken. Met takenlijsten kunt u eenvoudig onderzoeken vinden die actie vereisten. Takenlijsten zijn beschikbaar voor Enterprise Workflow.

Welke takenlijsten beschikbaar voor u zijn, is afhankelijk van uw gebruikersinstellingen.

• Mijn concepten: deze takenlijst geeft alle onderzoeken weer die nog niet zijn voltooid en waarvan u de primaire auteur bent.
  • Mijn handtekening vereist: deze takenlijst wordt weergegeven als u de machtiging 'Kan ondertekenen' heeft en toont de lijst met onderzoeken die u gevraagd bent te tekenen.
  • QA-beoordeling vereist: deze takenlijst wordt weergegeven als u de machtiging 'Kan kwaliteit borgen' heeft en toont de lijst met onderzoeken in de organisatie die een QA-beoordeling vereisen.

Takenlijsten gebruiken:

1. Aan de linkerkant van het scherm worden de takenlijsten weergegeven die voor u beschikbaar zijn, boven de lijst met archieven. Selecteer de takenlijst die u wilt bekijken.
  2. Vanuit de takenlijst kunt u de beschikbare onderzoeken sorteren op Nieuwste eerst of Oudste eerst of een bepaalde periode selecteren om specifieke onderzoeken te vinden die actie vereisen.
  3. Selecteer een onderzoek in de takenlijst om dit te openen en voltooi de bijbehorende actie.
    • Voor 'Mijn concepten' is deze actie het voltooien van het onderzoek.
    • Voor 'Mijn handtekening vereist' is deze actie het ondertekenen van het onderzoek.
    • Voor 'QA-beoordeling vereist' is deze actie het uitvoeren van een QA-beoordeling voor het onderzoek.
  4. Zodra de actie is voltooid, verdwijnt het onderzoek uit de takenlijst.
  5. Als u takenlijsten gebruikt, kunt u gemakkelijk tussen cloudorganisaties wisselen door op de organisatienaam linksboven in het scherm te klikken.