Oferujemy pomoc.

Dodawanie i usuwanie użytkowników w Twoim Zespole

Jeśli jesteś administratorem Enterprise, kliknij tutaj, aby uzyskać instrukcje dotyczące zarządzania członkami Enterprise.

Jeśli wykupisz członkostwo zespołowe, osoba, która dokona zakupu, otrzyma wiadomość e-mail z linkiem do założenia konta zespołowego Butterfly Cloud. Nabywca ten jest automatycznie administratorem Chmury i ma możliwość dodawania lub usuwania członków zespołu.

Aby dodać nowego użytkownika do zespołu:

  1. Zaloguj się do Butterfly Cloud z komputera.
  2. Kliknij nazwę użytkownika w prawym górnym rogu i wybierz opcję „Ustawienia organizacji”.
  3. Na następnej stronie wybierz opcję „Członkowie”.
  4. Aby dodać nowego użytkownika, wprowadź jego adres e-mail, a następnie kliknij „Zaproś”.
  5. Nowy użytkownik otrzyma wiadomość e-mail z zaproszeniem do dołączenia do zespołu. Po kliknięciu łącza w zaproszeniu pojawi się monit o utworzenie hasła.

Aby usunąć użytkownika z zespołu:

  1. Zaloguj się do Butterfly Cloud z komputera.
  2. Kliknij nazwę użytkownika w prawym górnym rogu i wybierz opcję „Ustawienia organizacji”.
  3. Na następnej stronie wybierz opcję „Członkowie”.
  4. Aby usunąć użytkownika, wybierz menu rozwijane obok jego poziomu dostępu po prawej stronie, a następnie kliknij opcję „Usuń z organizacji”.

Istnieje możliwość dodawania i usuwania użytkowników w dowolnym momencie. Każdemu użytkownikowi można przyznać uprawnienia administracyjne. Uwaga: te opcje nie są dostępne w przypadku nieaktywnych subskrypcji.

 

W niektórych przypadkach pewne ustawienia wstępne, tryby obrazowania i funkcje są niedostępne. Należy sprawdzić dostępność w swoim kraju.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 15 z 26
Dziękujemy za Twoją opinię

Przykro nam, że nie udało się nam odpowiedzieć na Twoje pytanie. Oferujemy pomoc. Skontaktuj się z nami