Oferujemy pomoc.

Zarządzanie archiwami

Zalecamy organizowanie archiwów w sposób, który najbardziej odpowiada potrzebom Twojej organizacji. Typowym modelem byłoby posiadanie Skanów klinicznych i Skanów edukacyjnych jako osobnych archiwów lub oddzielanie archiwów według dostawcy, kliniki lub okresu. Należy pamiętać, że tylko administratorzy mogą tworzyć, usuwać i przywracać archiwa.

Aby utworzyć nowe archiwum:

  1. Zaloguj się do Butterfly Cloud za pomocą danych uwierzytelniających dostęp do Butterfly.
  2. Po lewej stronie ekranu znajdują się wszystkie Twoje archiwa. Kliknij opcję „Utwórz“.
  3. Wpisz tytuł archiwum i kliknij „Utwórz“.

Aby usunąć archiwum:

  1. Zaloguj się do Butterfly Cloud za pomocą danych uwierzytelniających dostęp do Butterfly.
  2. Po lewej stronie ekranu wybierz archiwum, które chcesz usunąć. 
  3. W prawym górnym rogu okna archiwum wybierz „Ustawienia archiwizacji“.
  4. Wybierz opcję „Usuń archiwum“. System wygeneruje monit o potwierdzenie usunięcia.
  5. Kliknąć pozycję „Usuń“, aby usunąć archiwum.

Aby przywrócić usunięte archiwum:

Uwaga: Przywrócenie archiwum spowoduje również przywrócenie wszystkich badań znajdujących się w archiwum.

  1. Zaloguj się do Butterfly Cloud za pomocą danych uwierzytelniających dostęp do Butterfly.
  2. Kliknij menu rozwijane „Usunięte archiwa“ znajdujące się u dołu listy archiwów po lewej stronie ekranu.
  3. Menu rozwijane zawiera listę usuniętych archiwów. Kliknij usunięte archiwum, które chcesz przywrócić.
  4. Wybierz pozycję „Przywróć“. System wygeneruje monit o potwierdzenie przywrócenia usuniętego archiwum. Po potwierdzeniu archiwum zostanie przywrócone.

Aby ograniczyć dostęp do archiwum:

  1. Zaloguj się do Butterfly Cloud za pomocą danych uwierzytelniających dostęp do Butterfly.
  2. Po lewej stronie ekranu wybierz archiwum, które chcesz usunąć. 
  3. W prawym górnym rogu okna archiwum wybierz „Ustawienia archiwizacji“.
  4. Kliknij „Prywatne archiwum“, aby ustawić prywatne archiwum.
  5. Kliknij „Edytuj dostęp“, aby zmodyfikować listę osób mających dostęp do archiwum. Wszyscy administratorzy mają dostęp do wszystkich archiwów. Możesz dodawać osoby i usuwać je z listy osób, które mają dostęp. 
Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 4
Dziękujemy za Twoją opinię

Przykro nam, że nie udało się nam odpowiedzieć na Twoje pytanie. Oferujemy pomoc. Skontaktuj się z nami